GozdeKB Kızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz bu arada 8haftalıgım tutmak istiyorum ama acıkınca ögürüyorum sizler ne durumdasınız
ela1128 GozdeKB ben tutamam canım karnım acıkınca şekerim düşüyor elim ayağım titremeye başlıyor birde normalde böyleyken hamilelikte daha kötü oluyorum başım dönüyor
Buseea0279 GozdeKB bende çok yeni bir hamileyim🥹 4 hafta hiçbir konuda fikrim yok hatta belkş daha fazladır henüz kadın doğuma gitmedim bilmiyorum doktora danışacağım tutup tutmamayı
endoplazmikredigollum GozdeKB ben tutmayı düşünüyordum ama birkaç saat aç kalınca midem bulanıyor duramıyorum. Susuzluk fena vuruyor sanırım tutamıycam
Buseea0279 GozdeKB evet genelde öyleymiş etrafımda tıtan oldu hamileyken oruç ama yine bilemem doktorlar daha iyi bilir
baby_d Merhaba bende 9+5 günlüğüm, bugün gittim doktora , oruç tutmamın bi zararı olur mu dedim, ben önermiyorum dedi. İlk gün tutmayı düşünüyorum da durumuma göre arada tutmayı düşünüyorum.
GozdeKB baby_d aynen hiç önermiyorlar zaten sanki bebek bizden besleniyor ilk ayda depodan kullanıyor
baby_d Sağlık ocağında ki ebe de beslenmene dikkat et hergün 1 yumurta ye, kuruyemiş falan demişti. Gelişimi için beslenme ilk aylarda önemli tabi ki o yüzden tam tutamayacağım sanırım
tortillam_ 9+2 yim. Ara ara bulantım var acıkınca hepten bulanıyor. İstifra edecek gibi oluyorum. Şekerim mi düşüyor nedir bi anda elim ayağım boşalıyor çikolata yada atıştırınca kendime geliyorum. Tutmam yani
Sezei Biz bugün 5+1 olduk ve doktorum tutmamamı önerdi bol bol su içmek ve aç kalmamak adına önermiyoruz zaten ilk trimester vücudun ve annenin alışma dönemiymiş hormonlar değiştiği için bende arada tutmayı düşünüyorum çok zorlanmamak adına zaten dinimiz hoşgörü dini kazaya bırakırsın dedi doktorum
GozdeKB Sezei öyle ama kazayıda tutmak çok zor oluyor bide Ramazanın ayrı bir atmosferi sevabı var ya tabi Rabbim biliyor neden tutamadıgımızı
GozdeKB esraakay35 kesinlikle evet benim başıma Trizomi 18 li bebek geldi o zaman yaptıramamıştım ikili testimde sorun çıkmıştı amniyosenteze kadar gittik 20.haftada ölü doğum yaptım ne olursa olsun bence herkes yaptırmalı
Sezei GozdeKB ben suya hiç dayanamadım aşkım dün denedim ama ne mümkün yataktan kalkmak çok kötü oldum ağzımın içi yapıştı resmen susuzluktan dudaklarım çatladı 1 günde ???? 😄noluyoruz ya dedim o yüzden bugün tutamıyorum rabbim biliyor ama en güzel şekilde kaza edeceğim inşallah yinede önemli günlerde tutmak istiyorum tabiki
nevinbulyaman @GozdeKB 8+5 hem gebeliğin riskli olduğundan hemde son iki senedir şeker hastalığından tutamıcam geçen sene tuttum ama bu sene bebişte olduğu için tutma taraftarı değilim doktoruma da sordum değerlerin her anlamda çok düşük bebek için problem yaratır dedi