Hicran94 Kızlar nasılsınız bugün 30+1 olduk vajinanın üstünde hafif batma ağrı gibi bir his var uzanıyorum. Bunlar normal mi
minnosss58 Hicran94 benimde öyle 30+5 şuan bu iki gündür özellikle batma hissi oldu birde yatınca dönemiyorum ağrı oluyor
busepolatt Hicran94 bende 30+4 pazartesi doktora gittim 29 baş aşağı olan bebek yan dönmüş dönmezse sezaryen dedi 2. Gebeliğim gerçekten her genelik farklıymış bunda toplanmalar çabuk başladı ve aşırı hareketli
saricivciv_ Hicran94 anladım o batma tarzı ağrılar bazen servıkal uzunluktan da kaynaklı oluyormus o yuzden sordum
simasurmeli Hicran94 bende de artı şu an hatta bazen sümüksü gibi bişey geliyor hareketleri nasıl kızlar benimki gece oynuyor azaldı ama daha sağlamlaştı hareketleri
simasurmeli Eceee99 bende de artı şu an hatta bazen sümüksü gibi bişey geliyor hareketleri nasıl kızlar benimki gece oynuyor azaldı ama daha sağlamlaştı hareketleri
Hicran94 simasurmeli aynen öyle oldu bir gün hareketliyse birgün sakin duruyor bugün mesela gündüz çok sakindi şimdi oynamaya başladı hergun aynı olmuyor hareketleri
Eceee99 simasurmeli hareketler yani Normal ben çoğunu hissetmiyorum bile bir gece çok aktifken bir gece hiç yok mesela hareketsiz olduğu günün sabahında ve öğleninde çok hareketli oluyor ben anlayamadım 🤣
leylaydogan Hicran94 evet bende 30+3 teyim o plesantayla alakalı önde olursa hareketlerini daha içeriden hissediliyormuş bebek önde olursa zaten fazlasıyla hareketleri hissediliyormuş 💜