Merhaba , ben kızimda yaşamıştım bu durumu . Hatta biz tek tarafa düşüyor boynu ve başka yöne ilgisini çekmek istesekte sanki ceviremiyordu boynunu . Tabi asiri korktuk acile gittik . Ordaki doktorda normal bulmadı . Çocuk doktoruna gidin dedi . Çocuk doktoru da seslendi vs , kafasını cebirmeye çalıştı kızım ağlıyordu. Sonra fizik tedaviye yönlendirdiler. Ultrason çekildi boyun kaslarında kısalık mi var vs gibi şeyler konuşulmuştu o dönem . Ultrasonda normal çıktı . Sonra 1 ay sonra kontrol dedi . Kontrolde de hala aynı yöne düşüyordu kafasi . tekrar ultrason istedi . O ultrasonda da normal çıktı . Kafasını donduremedigi yöne doğru çıngırak sallayın , müzikli oyuncaklarla dikkatini çekin falan dediler . 4. Ve 6. Ay arasında böyle bir dönem geçirdik yani. Sonuç olarak inattan yapıyormuş . Zamanla boyun kasları da guclenince kafasını daha rahat tuttu ve diğer tarafa döndürmeye ve o tarafa kendi istegiyle dönüp yatmaya falan başladı . Şuan 3 yaşında herşey normal. Sizinde bir problem olduğunu sanmıyorum ama yinede çocuk doktoruna sorabilirsiniz. Geçmiş olsun