fatos_ceylan Kontrole gittim doktorum vajinal ultrason yaptı. baya uğraştı görmek için ama kese boş dedi.haftaya bi daha bakalım dedi.. 5+2 iken gittiğimde betam 2925.8 di çok korkuyorum ve sürekli ağlıyorum haftayı beklemek çok zor geliyor yaşayan var mı
bmkl fatos_ceylan Hiç üzülme geçen hafta 6+0 da benim de kese vardı bebek yoktu bu hafta gördüm çok şükür 🙏🏻 Yolk sac gördü mü
zynp92 fatos_ceylan bence üzülme bende aynı durumu yaşadım bir hafta sonra gittgimde hem bebeği hem kalp atışı duydum 🙏
leonlulu fatos_ceylan canım benimde 6+4 gibi 18 mm çıktı yolc bile gözükmüyordu tam 8 haftada gösterdi bebiş kendini doktor bana şuan susam kadar demişti endişelenme sakın daha minicik☺️
bmkl fatos_ceylan Kişiden kişiye değişiyormuş burada ben de sormuştum 9. haftada bile görenler var umudunuzu kesmeyin inşallah haftaya görürsünüz🙏🏻
fatos_ceylan zynp92 inşallah 🤲🏻 insan ister istemez içi içini yiyor allahımmmm kimsenin kucağını boş bırakmasın
sekermom0 Canım benim de 7 hafta da kesen gayet iyiydi ama bebek yok dedi doktorum 9haftaya kadar bekledik. 4 doktor gezdim maalesef ilaç ile kürtaj oldum 9+2 de
salihaturky nevinbulyaman bugün adete göre 7+2 pazartesi günü Dr gittimde bakalım bir dedi göremedi bebek de kalp de yolk saç vs var da demedi birşey içime kurt düşürdü boş olabilir boş olursa temizliycez dedi sadece bir hafat sonra çağırdı beni de 9 gün önce gittimde de ultrasyonda 5+2 çıkmıştı adete göre 6+1 Ken
nevinbulyaman @salihaturky evet canım benim hatta keseyim erken gördük 5+3 tü sanırım 6+3 te gittik yolu saç vardı bebeğim yoktu 7+2 hem bebeğim göründü hemde kalp atışını duyduk
salihaturky Mide bulantısı öğürme tiksinme koku hassasiyeti halsizlik uyku hali enerji kaybı ne olursa da yaşıyorum
nevinbulyaman @salihaturky canım benim komşum da doktora gitti görünmedi falan dediler 8. Haftada ertesi gün başka doktora gitmek istemiş eşide saçmalama bunun göremediğini başkası nasıl görsün gibi demiş neyse işte eşini dinlememiş başka doktora gitmiş doktor hem bebeği görmüş hem kalp atışını dinletmiş bazı doktorlar usg konusunda tecrübeli değil diye çok bilginiz olsun sizinde
salihaturky nevinbulyaman işte baya bastırdı karnimi da görmek için aslında alttan bakayım dedi dedim yok bir daha hafat gormezsek bakarsın bir Dr bağlı kalmiycam bende eğer kötü birşey derse gidicem başka yer ebaktircam