Kahyaasena ucuncugeliyo heifer marka 3 kademeli olanlar var kullaniyorum cokda güzel şarjlı hatta yedek bile aldim elimdeki bozulursa kırılırsa falan die 7 aydir kullanıyorum mükemmel az ses çıkartıyor
Rabiul ucuncugeliyo o kadar hafif değil tabiki ama 1.5 senedir kullanıyorum elimde alıştı ağır gelmiyor
kayrosmom papatyakokulugece tetiksiz düğmeye basınca açılıyo tekrar bas kapansın. Tetiklide parmak yoruluyor bence
papatyakokulugece ucuncugeliyo aman sanki ağır olupta ne kadar ağır olacak ki altında kalacak kadar ağır değiller el alışınca ağır gelmiyor
Yalova-sutlac ucuncugeliyo yui diye bi marka var bu kadın onu içmekten harap etmişti kendini favoriye ekledim bende indirime girerse alırım yorumlarida güzel
Yalova-sutlac Yalova-sutlac ayy klavyem delirmiş her kelimeyi içmek değil övmek demiştim içmek ne alaka yeni gördüm yanlış yazmış ucuncugeliyo
papatyakokulugece Yalova-sutlac her pahalı şey iyi mi sanıyorsun kötü değil ama aman aman da iyi değil idare eder kalitede yani
Sibelakta ucuncugeliyo cnm vestelin süpürgesi 3 yıl oldu alalı 2 bin di halen yeni gibi betonu kaldırıyor resmen süpürmeside zor deyil halen fiyatı uygun denemedim süpürge kalmadı heepsi bi sürw sonra cekim azlıyordu ama bu yeni gibi
ucuncugeliyo Sibelakta benim komsum da bu marka dikey supurge kullaniyo sarji hic gitmiyo falan dmeisti sizinki hangi modeli acaba
masmelow ucuncugeliyo Dyson V12 modelini kullanıyorum gayet hafif ve çekim gücü çok iyi düşünürseniz bi mağazasına gidip deneyimleyebilirsiniz 🙏🏻🌸
ucuncugeliyo masmelow cogu kisi bu modeli onermis ama maalesef bulundugum yerde magazasi yok tesekkur ederim tavsiyeniz icin
Yalova-sutlac papatyakokulugece pahalı bişey kesin iyidir demedim zaten pek bilinmedik bı marka olmasına rağmen pahalı anlamında dedim
ruyakb Ben Dyson V8 kullanıyorum kesinlikle ağır değil hafif 2 sene oldu gerçekten aşırı memnunum alırken çok para vermek istemedim en düşük modelini aldım ama iyiki diyorum