maviportakal_ bmkl ben ayıcık şeklinde mum yaptırmıştım çok da uyguna gelmişti yanına kolonya falan da koyma seçeneği vardı
ikinciyesekeranne bmkl oğlumda makrome anahtarlık dağıtmıştım kullanıldı en azından boşa para vermedim
sehertanyeri maviportakal_ siteyi söyleyebilir misiniz bende ayıcık mum istiyorum ama biraz pahalı geldi bana uygun olanların boyutu da çok küçük
myangelson bmkl kuzenim kutu yaptı bana içinde kolonya çikolata ve mum vardı. Ayriyetten büyük çikolata kutusu ve büyük kolonya vardı. Mevlid için de zikirmatik yaptırdım kendisine
maviportakal_ sehertanyeri instagramda rumi candle store var ordan yaptırmıştım yani boyutları normal 5cm falandı bilemiyorum sizin için küçük mü
momyflow bmkl ben yakın çevre için minik atlı karıncalar aldım onu vermeyi düşünüyorum onun dışında çikolata ve kolonya zaten fix🫠 ilk kızımda da anahtarlık,çiko ve kolonyaydı🩷
saziment bmkl magnet ya da hediyelik yaptırmayacağım hiç kimse kullanmıyor saklamıyor direkt çöpe atıyorlar gereksiz israf olacak. Gelenlere ikram etmek için çikolata ve plastik sprey şişelerde kolonya vereceğim bacım en azından çantada arabada vs kullanılır
bmkl saziment Ben de magnet istemiyorum bacım kolonya ya da oda kokusu yaptırırım bir de çikolata 👌🏻❤️
betulco elifekin fiyat aralıklarını tam bilmiyorum toplu olunca belki daha uyguna gelir ama nasıl bi tip kolonya seçeceğini biliyorsan Trendyoldan ayrı parçalar alıp kendin birleştirebilirsin hazır fiyonk kurdela pembe kolonya etiket vs uygun fiyatlı bulamazsam bu şekilde yapacağım