elifffffffffffguuuuu Arkadaşlar ilk dogumlar hep geç mi olur nerdeyse çoğu kişi 40+yı görmüş yani 38-39da doğuran olmamış mı
hicrankvckk elifffffffffffguuuuu benimde ilk doğumum normaldi 40+3 te doğum yapmıştım ama brnce kişiden kişiye değişir bebeklede alakalı durum eltimde ilk doğumu 35 haftada yaptı
sarilale123 elifffffffffffguuuuu benimde ablamında görümcemlerin ve gelinimizinde hep ilk doğumu 40ıncı haftayı geçince olmuş , tesadüf mü bilemiyorum tabiki
twobabymomm elifffffffffffguuuuu malesef tansiyondan suni sancı ile 37+5 te doğurdum ama kızıma kalsa bence daha gelmezdi😄
Fatmaa_mehmett Genelde erkekler geç doğuyor diyorlar benim ikisi erkekti 40 haftalık dolmuştu doğurdum
kartanesi___ elifffffffffffguuuuu Benim ilk doğum her şey yolunda gitmesine rağmen, hiçbir erken doğum riskim olmamasına rağmen 36+1’de doğurdum
Keziban elifffffffffffguuuuu ilk doğum 40 + 6’da oldu bence kızlar geç geliyor sizinkinin cinsiyeti nedir bilmiyorum ama
anonim51 elifffffffffffguuuuu 40+5 hala bekliyoruz 🐣🩷 doğum kendiliğinden olmazsa cuma günü suni sancıyla doğurcam
Sedef21 elifffffffffffguuuuu ilk doğumum 39+1 de oldu 5. Gün önce ikinci doğumum oldu oda 39+4 de oldu
ikincibahar_08 40+5’te suniyle doğdu kızım hiç istemiyorum o kadar beklemek 36 haftalık olduk oğlum inşallah ablası kadar beklemez
ikincibahar_08 anonim51 benim doğumumu çok hızlandırdı hiç açılmam olmadığı halde 4 saatte doğum yaptım kendi sancınızı tolere etmek daha kolay suni sancı zor gerçekten