tugbamuratmutlu penbe_karisi hic sorma 😂ben aksam 5ten sonra gun bitti olarak goruyorum kendimi teselli edisim varmi bi sikayetin bu arada
penbe_karisi izelaren aslaaa durdu zamannn inadimiza 🤣🤪🤣🤪🤣🤪kız korkmaaa relaxxxx 😄💞💞💞💞💞mutlaka haberleşelimmm 💞💞💞
izelaren penbe_karisi evett tabiii şimdiden doğurduuum diye yazmanın hayallerini kuruyorum sende merakta bırakma 🥰😍😍
penbe_karisi meltemerennn yaaa diğer posta 20 şubat demiştin yaa ordan gördüm bacimsu 🥹sağlıkla kavuş inşallah
penbe_karisi elllaaaa evet yaaa normal doğum öyle heran ne zaman gelir diyyeee beklemede olmak 🥹🥹sağlıkla gelsinn inşallah bebişinn
Cicilininkini penbe_karisi evet cok tuhaf bi hiss ilk de yasadık bu semptomları tamam da şimdi de son günlerde yasar olduk degişik 🥰 ama tabbbii cannları saolsun saglıkla kavusalım da insallah bugün bitiyor cok şükür
Madeinpelinn Yazmelegi_ o ne demek oluyor ya ilk defa duydum benim de pazartesi doğumum sağlıkla alalım inşallah :) cuma dedi ama pazartesi istedim o iki günde neler neler yaparım:)):):)
penbe_karisi izelaren oyyyyyy bende bendeeee 🥰😍🥰birazdannn çay fakan içip banyoya girip uyicam ki gün hemen bitsin 🤣🤣🤪🤣başka türlü bitmiyor
penbe_karisi izelaren oyyyyyy bende bendeeee 🥰😍🥰birazdannn çay fakan içip banyoya girip uyicam ki gün hemen bitsin 🤣🤣🤪🤣başka türlü bitmiyor
mervemirza338_ Benım de cuma günü sezeryan günümdü doktorum bugun aradı yarın gel yapalım dedı artık hazırlıklar tamam sabah 7 de yatış alacak sonrada allahin izniyle
eva12 penbe_karisi cuma benimde var doğum 6 buçukta burda ol dedi doktor bugünde ara ara nişan geldi ama ağrı sancı yok henüz