esractn Mucizesin 20.haftadan once saglik ocağında duyabilecegini sanmiyorum , duyulmaz diye biliyorum
Burcuomer Neziha55 benim gebeliğin başından beri hiç mide bulantısı kusma ağrı vs. olmadı aklımda sürekli ya kalbi durursa korkusu var Allah korusun öyle bir şey olduğunda nasıl anlayabilirim
Neziha55 Burcuomer benim tüm belirtiler birden kesilmişti iki defa bebeğimi kaybettim sendr başından beri hiç belirti yoksa kanaman da olmuyosa çok evham yapma doktor kontrolüne daha sık git en azında içim rahatlar ben bebeğimin hareketlerini hissedene kadar her hafta gittim
Ysldmtt Endil keşke anlamanın bi yolu olsa benimde 16 haftalıkken kalbi durmuş bebeğimin 22 nci haftada detaylı ultrasona gittiğimde öğrendim ne ağrı ne kanama hiçbi belirti vermedi. Şimdi yine hamileyim heran o korkuyla yaşıyorum Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah.
Burcuomer Neziha55 15+5 haftalık şimdi bebeğin hareketlerini hissetmek için erken mi ilk bebek geç hissedilir diyorlar
elif__0909 Endil kusmazsın canım, bulantı kusma kesiliyor hemen. İyi düşün iyi olsun inşâAllah 🌹 güzel şeyler söyle kendine ve bebeğine