bmkl Kızlar beşiği ilk başta kendi kendine sallanır, beyaz gürültülü alıp 1 yaşına kadar kullanıp sonrasında park beşiğe mi dönsem yoksa baştan mı park beşik alsam önerileriniz var mı
yurdtas bmkl ben öyle yapmayı düşünüyorum büyüdükçe nasıl bir yatak almalıyım ona göre karar veririm dedim
hanimhanimcik bmkl sallanan beşiğe gerek yok ki zaten zararlı. Ben direk park yatak almıştım masraf olmasın diye. Ha eğer oturma odasına da küçük bir park/beşik alacaksan al kullanışlı olur
Nidaanur bmkl otomatik sallananları çoğu bebek istemiyormuş bende sizin gibi yapmayı düşünmüştüm. İkinci bebeğim olduğu için. Park beşik almak mantıklı oluyor ayrıyeten hamak beşiğim var oğlum şuan onu kullanıyor. İkincide de kullanırım diye düşünüyorum.
2bebekbiranne55 bmkl ben park aldım küçük beşik yerine de anne yanı bebek yatağı aldım çok rahat işim olunca koltuğa koyuyorum geceleri park beşiğin içine koyuyorum
mutlubalik Ahşap beşik hiç kullanışlı değil biz almıştık geri sattık park beşik aldık çok kullanışlı. Şimdi kızım 3 yaşında kardeşi yaticak beşiğine ona da Montessori yatak almayı düşünüyoruz