nisass Malatya eğitim araştırma hastanesinde önerebileceğiniz iyi ilgili doktor varsa yazarmısınız ceyla Ceyhan ve pınar kırıcı dışında bunlardan memnun kalmadım
MevaMomss nisass Bende malatyadayım eşimin işinden dolayı Sena ünlü ye gittim ilk defa yani ne iyi kötü diyebilirim…
ebrargrbz nisass merhaba 20 gün önce doğum yaptım sena ünlüye takipliydim çok memnundum her konuda bilgi veriyor güleryüzlü bi doktor fakat normal doğum olduğu için nöbetçi doktor gözetiminde oldum doğumu ebeler yaptırdı doktor da fatih yiğitti çok iyi biriydi doğuma kadar ki sürede çok yardımcı oldu moral verdi tavsiye ederim
nisass MevaMomss maalesef o hastanede kadın doktorlar çok ilgisiz ve sinirli bi şey söylenmiyor bende ceyla Ceyhan ve pınar kırıcı ya gittim Pınar hanım iyiydi ama odası değişince yerine başkası gelmiş bende başka doktor bakıyorum
nisass ebrargrbz ya sena hanımı duymamıştm aslında ben hanım doktora gitmek istiyorum fakat çok tersliyolar bilgi vermiyorlar diye bide erkek doktorlara bakıyım dedim teşekkür ederim randevu bulamadığım zamanlarda o doktorda bi bakıyım
ebrargrbz nisass ben sena hanımdan çok memnun kaldım tavsiye ederim asla terslemiyor bebek hakkında tüm sorularını yanıtlıyor bilgilendiriyor diğerleri gibi suratı asık değil asla
kbrkubra 10 haftalığım sena hocaya iki kere gittim, iyi bir doktor diyebilirim sorularımı cevapladı devlet hastanesi olduğunu ve yoğunluğu çok olduğundan pek uzun süre kalamıyorsun içeride Geç cevaplamış oldum 🤭