ozlm199393 Kızlar ne gelen var ne giden aniden mi başlayacak bu doğum birde merak ettiğim 2 cm açılmam vardı 38. Haftada bidaha kontrol edemedi doktorum daha acaba açılmam artmışmıdır farketmek mümkün değil dimi bunu
elllaaaa ozlm199393 açıklık için alttan muayene olmanız gerekir yine anlaşılması için ben de 38+3 yeyim bende açıklık yok
anonim51 ozlm199393 40+5 hala bekliyorum umudum kesildi kendiliğinden gelmeyecek kızım cuma suni verecek doktorum
Sureyya1 ozlm199393 malesef kendiniz anlayamazsiniz muayne olmaniz gerek. Eger agrilariniz sıklasirsa o zaman acilma artti diyebilirsiniz ama
anka123 40+1 ben de bekliyorum stres yapmıyordum yapmaya başladım gelmezse 41de doğumu başlatacaklar :(
anka123 bymiraymom inşallah ben de kendi sancımla başlasın istiyorum doğum, hayırlısı artık yapmamaya çalışıyorum stres sağlıkla gelsinler de 💜
anonim51 bymiraymom hareket falan yaptınız mı mesela şunu yaptım da açılmam oldu falan diyebileceğiniz biseg var mı 40+5 olduk gelen giden yok cuma suni verecek doktorum korkuyorum ilk gebelik
ozlm199393 bymiraymom umudumu yeşerttiniz 😊 nasıl başladı süreç peki öncesinde nişan vs geldi mi direk sancınız mı başladı
bymiraymom ozlm199393 evet 2 gün önceden şeffaf sarı sümüksü şekilde gelmişti sonraki gün kanlı şekilde geldi bütün gün o zaman anlamıştım doğuracağımı birde kasılmalarım vardı 🫠
G_h1 ozlm199393 normal doğum istiyorum sezeryan olsaydı şimdiye alırdım dedi normal olucağı için bekliyoruz iki günde bir çağırıyor
ozlm199393 G_h1 anladım benimde kontrolüm iki günde bir nts bekleyeceğiz dedi ikinci doğumum benimde ilkte 39+3 te doğmuştu normale kendi sancımla
ozlm199393 bymiraymom yani benimde karnım çok sertleşiyor ama devamı yok taş gibi oluyor 10 dk bir 15 dkda bir 2 cm de açılmam var iki hafta öncesinden