SevdaNurum Kızlar 32 nci haftaya giricez inşallah oğluşumla🌈💙🤲🏻 yalnz cok hareketliyz inanın korkuyorum artık🙈 haftamıza göre normal mi acaba bu durum? Pazartesi dr mza sorucam bakalm inşallah iyi bişeydir der🙏🏻🤲🏻
Zgekomur SevdaNurum doktorum hareketli bebek sağlıklı bebek demişti 👍🏼 Dilinizi ısırın hareketini hissedemeyip haklı olarak panik olan bir sürü insan var burada ki bende yaşamıştım ... şükredin ki hareketli sağlığı yerinde
Kucukmucizeninannesi SevdaNurum vlla bizde 34 haftalik olduk hic durmuyoruz mubarek uykudan dahi uyandiriyo kipir kipir napar bilmem kaburgalarimin altinda oynayip duruyo🤣🤣🤣
Deletedmom197 SevdaNurum benim oğluşta aynı zamanla yeri daralır hareketlerinde azalma olur dediler 38. Haftaya girdik masallah içerde ters taklalar atıyor resmen 🥰🥰🥰
Elikkk 28 haftalıgım bende bizimkide çok hareketli 1 aydır hiç durmazmı nadir durduğu oluyor yatıyor diye düşünüyorum 😁
EbruKrhn SevdaNurum bu gece bizde 32 oluyoruz bnn oğlum da çok hareketli ve çok sıkıştırıyor karnımı sizede oluyor mu ağrı bile yapıyor kasılma dedikleri bumu acaba
Alyamerve benmde. 8 gun kaldı doguma hala cok. hareketli hanı alanı daralıyordu bazen korkuyoum bıseymı oluyor diyee :((
oglumvebenn Biz de 27 haftalığız, çok hareketli, hareket etmediğinde endişelenip karnımı hafif okşuyorum, hemen uyanıyor cevap veriyor 🤗🥰
Tuubaaa SevdaNurum 31.haftamız benim bebek de oldukça hareketli maşallah🙏 Geceleri uyutmuyor sabahları uyandırıyor☺️