Geçen hafta bugün 38+4 tüm. Normal muayenem vardı Zeynep kamilde . Muayene için gittim herşey normaldi biraz sancım vardı ama bunlar herzamanki gibiydi farklı bşey yoktu. Doktor nst ye gönderdi . Nst nin başında biraz sancım çıktı sonrası normaldi. Doktor sonucu görünce tekrar bi gir nst ye dedi, girdim herhangi bi sancı çıkmadı hemşire tam nst ten beni çözücek nst odasında suyum geldi🤣 ben kontroller için gidiyordum normal doğumu orda yapmayı düşünmüyordum. Beni nst ten tekerlekli sandalyeyle çıkarıp doğum acile gönderdiler. Orada açıklık koydular ntrolümyapıldı 2 cm ti açılma benim hiç sancım yoktu. Hasthane çok kalabalıktı 6 cm açıklıkla bi gebe ortaşıkta sancılar içinde kıvranıyordu yukarıda yer yok gerekirse seni doğum acilin muayene odasında doğurtucaz dwdiler ortalık yerde. Doktora dedim ben bırda düşünmüyorum gitmemde sakınca var mı bırada zaten yer yok gitmek isterseniz gidebilirsiniz dediler. Bi kağıt imzalattılar sorumluluk bizde değil diye. Eşimde sabahtan beri hastahanede yanımdaydı iş görüşmesi vardı oraya gitti benim suyum gelene kadar hiçbirşeyim yoktu ben kendim bile gelirim dedim nerdeee 🤣🤣 arıyorum açmıyor telini sessize almış görüşmede. Neyse doktor açıklığı kontrol etti 2 cm. Eşim 1.5 saat sonra geldi. Çıkmadan tekrardan açıklık kontrolü yaptırdım baktım aynı açıklık çıktım hastahaneden. Üsküdardan kartala yaklaşık iki saatte gittik gidişimiz akşam 7yi buldu. Hala sancım yoktu açıklığım aynıydı. Sekize doğru sancılarım artmaya başladı önce 3 cm sonra 5 sonra 7 cm oldu. En son 21:45 iki ıknmada bebeğim doğdu. Alttan dikişlerim var. Çok şükür bebeğim iyiyydi ben iyiydim . doktor hemen bana verdi ben ağladım o ağladı 😔 Rabbim oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etti beni de kızıma bağışladı. Darısı diğer hamilelere ♥️