Melike07 Dün 4+5’te beta verdim 46 çıkmış. Böyle az olup sonradan güzelce yükselen oldu mu? Çok tedirgin oldum
CeysuG Melike07 tedirgin olmayın değer az değil. Önemli olan 2 günde 1 verdiğiniz kanın sonucu. %60 artıyorsa en az sağlıklı olarak ele alınir. Burda daha düşük rakamla öğrenenleri gördüm.
1_2_3_4 Melike07 yükselir inşallah haftası ile beta uymaya biliyor bazen iki gün sonra tekrar kan testi vermelisin
ozlm199393 Melike07 bende 46 beta ile öğrendim ama benimki geç döllenme olmuştu doktorum da 10 gün ileri atmıştı son adet tarihimi .. sizin ilişki üstünden ne kadar gün geçti tam olarak
merylii_ Melike07 sat a göre 5+5 de 35 ile öğrendim şimdi 9+2 ama geç döllenme dedi doktor ve son adet tarihimi 15 gün ileri aldı
aogoya Melike07 geç döllenme olabilir kafanıza takmayın Hep şu şekilde düşünün eğer bu dünyada yiyecek bir ekmeği varsa ztn sağlıklı bir gebelik olarak ilerler
Sezei Melike07 kuzum geçen hafta bugün 81 ile öğrendim bugün 1453 çıktı yükselir inşallah içini ferah tut yani 1 haftada 2 günde bir iki kattan fazla artış oldu ♥️
Cekonomiiisstt Melike07 biz 9 ile öğrenmiştik 🌸 önemli olan düzenli artış canım takip etmeye devam et 🙏