fkurtba aliramoO devlette kadın doğuma gittim 19+6 da işte biz yüzeysel bilgi verebiliyoruz dedi rutin kontrolde baş boyun çevresi kilosunu falan söyledi sadece detaylı değil normal kadın doğum da
selma128 fkurtba devlette sadece riskli gebeliklerden randevu alip gidebiliyomusuz perinatoloji sadece riskli gebelik yazmaliymis bende yeni ogrendm kac gundur bakiyorm bos bos detayli ultrason yapilmaktadir yazisini😂 doktorlarda bizi kekliyor vallahi 10.00 da birsuru randevu dustu
fkurtba selma128 hadi ya bende bugün baktım bi ümit hep riskli gebeler detaylı yapılmamakta kalanlar çıktı bitti herhalde randevular 😄
mervekalkann fkurtba tabi tabi 19 da da görünüyor da doktorlar en altın dönem 20-21 dediği için bir de aylık kontrollere gidiyoruz ya benim 16. Haftamdaydı en son kontrolüm bir sonraki kontrol de zaten 20. Haftama denk geldiği için detaylıyı da aradan çıkaracağız :)
bebi5_8 En geç yaptıranlardan biri benim galiba 24+4 te yaptırdık biz Allah’tan bizim oğlanın kendini saklama gibi bir sıkıntısı yok kısa sürdü o yüzden bizimki😅
dillk fkurtba benimki 21+4 detaylı yani yarın gideceğim bize de doktor 18-24 haftalık iken detaylı olunabileceğini hatta randevu veren kayıttaki kız da aynısını söyledi bana da baya geç gbi gelmişt
annebaliii mervekalkann yok canım ıkı Benım 25 aylıkta bı oğlusum daha var💙Senınkı ne kiz mı erkek mı
sarilale123 fkurtba bana Dr kendisi gün vereckmiş ben haftamı tüm bilgilerimi verdim, cerrahpaşadaki Dr gittiğim yere. ayrıntılı ultrason yapmaya geliyormuş. Eise günü saati söyley ceğiz dediler bende 21 22 arası istiyorum inşallah öyle olur