kevsoos Allah nasip ederse kızım olacak ama arkadaşların anlattığı gibi hiç durmuyor vs diyorlar öyle değil hareketleri normal gece falan uyandıracak derecede değil sizlerin nasıl?
zelsi kevsoos şimdi erkek bebegim olacak gece çok hareketli bir bebek gündüzde öyle bakalım nasıl olacak bu
sara29 kevsoos Yani oğlum çok sakindi öyle çok hareket etmezdi karnımda, hatta son ayımda bir kere gece beni uykumdan uyandırmıştı sadece başka olmadı ve oğlum şimdi 6 yaşında hiç hareketli koltukların üzerinde gezen zıplayan bir çocuk değil.. :) Şimdi kıza hamileyim hiç durmuyor maşallah gece gündüz farketmez.. 🤭
zelsi Bebekten bebege degişir benim karın bölgem yaglı oldugu için çok hissetmiyordum ama doktor çok hareketli beek çekecegin var demişti dogdu şuan 21 aylık gerçekten dogdugundan beri çok harrketli hiç durmuyor 1 saniye bile
seher_3590 kevsoos yani alakası yok cinsiyetle değilde bebekle alakalı bir durum bu. Benimde kızım olacak nasipse 32 haftalik hamileyim asla uyutmuyor aşırı hareketli maşallah diyeyim hareketleri de oldukça sert yani canimda yanıyor 😄
cokkasmabeabi kevsoos tamamen bebeğe bağlı. Bi kızım inanılmaz sakin biri gece uyutmayacak derece hareketliydi
momyflow kevsoos benim ilk hamileliğimde kızım özellikle geceleri aşırı hareketliydi oturduğum yerden karşıdaki görürdü hareketleri şimdi yine kız bebişe hamileyim bu da durmuyo valla hareket halindeyken hissetmiyorum ama oturduğum an kıpır kıpır
annekiz6141 kevsoos kızım fenaydi ya benim 😄 doğdu hala da çok fena 😄 öyle karıştırma dagitma vs huyu yok ama çok hiperaktif 😄😄😄 akşam olunca enerji patlaması yaşıyor resmen 😄🤣🤣🤣
kvsronlerr kevsoos benim de kızım olucak 26 haftalık olduk neredeyse yemek sonraları hariç pek hissetmiyorum hele geceleri hiç hissetmiyorum şu an 😅
susamtanesiannesi kevsoos kızımda zorla hareket sayardım şimdi oğlum olacak nasip olursa 25 haftalık hareketleri o kader belli ki şimdiden rahatsız bi şekilde durayım uyarıyor resmen beni düzgün otur diye 😃
eminaas kevsoos benimki de erkek hiç öyle akşam yatamadığım olmadı hatta millet abartıyor dıyordum be oğlum doğdu sakin bir bebek beklerken uyumayan bir bebek oldu .karnımds çok sakindi
Pskk kız bebeğe hamileyim, o kadar hareketli ki. karşımda oturan kişinin dikkatini bile çekiyor karnımda ki hareketliliği. geceleri uyuyamıyorum sürekli irkiliyorum. ne olacak böyle bilmiyorum insallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
2prensesannesiiii kevsoos yooo kızlarım hareketliydi öyle bi pozisyon alırdı ki nefesimi keserdi ayaklarını kaburgama dayardı çok fena😵💫
meltemmustafa Benim bebeğim kız gece gündüz karnımda sürekli hareket halinde hareket etmeyince korkuyorum 😁