melahatmungn Bugünün menüsü Izgara Pirinç pilavı Salata çiğ köfte Mercimek çorbası Limonata (Tatlı olarak irmik tatlısı brovni yapmıştım kalanı yengeme gönderdim sıkılmıştım artık tatlidan
busyavuz 🥣Mercimek çorbası 🫘Kuru fasulye 🍗fırında tavuk 🍚Şehriyeli pirinç pilavı 🥗Salata 🥒Cacık 🍰Meyveli pasta
kahvesever__ Dün Makarna Tavuk kanat (fırında) Salata Baklava vardı Bugün Kuru fasülye Sulu köfte (patatesli) Salata 🥗 Tatlı da un helvası 🥰
_efinah08 kahvesever__ şu un helvasını bir ben mi yapamıyorum yaaa , bayılıyorum resmen hele de şerbetini döktüğünde o sıcak haliyle yemeyi ama yapamıyorum dört gözle babamın yuvasına gidip anacığıma ilk yaptıracağım şey 😕
_efinah08 9.Gün Menüsü ; Et sulu Nohut Çorbası Sarı yağlı Pirinç Pilavı Cacık Tatlı için kararsızımmm 🤭🤭
gunespera HappyMom Ezogelin çorba Sucuklu kuru fasülye Pilav Zeytinyağlı yaprak sarma Köz patlıcan salatası Mozaik pasta 😋
haticecankut Soslu tavuk yanına makarna ve salata iki kişiyix çok yiyemiyoruz sonrasında (yeni akım olan kruvasanlı çikolatalı milföy yapacağım ) herkesin orucunu Rabbim kabul etsin inşallah
gunespera haticecankut ahahaha afiyet olsun bende bu akşamdan düşünüyorum yarın ne yapsam diye 😂😂😂 bana da bi fikir üretin bari eşim oruçlu her gece yemekten sonra kara kara düşünüyorum
haticecankut gunespera ben soslu tavuk yanına salçalı makarna turşu vs yaptım 🌸ondan önceki günde köfte patates kızarttım hamburger tarzı yaptım 🌸 ondan önceki akşam ise et haşlama tereyağlı prinç pilavı mercimek çorbası salata
Cacaege gzmnrhal sarıyağ tereyağın tamamen eritilip üstünün köpüğünün altının tortusunun alınıp has yağ olarak dondurulmasına denir genelde doğu Anadolu ve güney doğu Anadolu bölgelerinde meşhur kaynanam yapar benimde evlenmeden önce bilmezdim 🤭