kahvesever__ Dünkü menüm Arabaşı hamuruyla birlikte yanında kısır ve tatlı olarakta ıslak kurabiye vardı Bugün de Hamburger 🍔 Patates kızartması 🍟 Peynir 🧀 çubuğu İçecek 🥤
SudeNazz9 🌸🌸🌸🌸🌸 Mercimek Corba Etli Yaprak Sarma Patates Kızartması Sahurdan kalan börek Bugün çok acıktım😋😋😋
Gokturkmom_ HappyMom Tarhana çorbası Taze kara bakla Şehriyeli tereyağlı bulgur pilavı Çoban Salata Büskivili pasta 😍
Momlife_ Etli çorba Bulgur pilavı (soğan,domates,biber,kuru domates,kuru biber, tereyağ ve salçalı) Havuç tarator Turşu Bize yetiyor :)
Merve-betul Kizlaaarrr bana güzel bı ana yemek önerisi verin acil ya cumartesi misafirim var kaynanamla baş başa verdik dusunuyoz yok sarmiuo ben aslında islim kebabı yapacaktım patlıcan pahalı 200 kusur diyo fırında tavuklu patatesli yemek yapsak aparatiflerden biri patatesli çorba tavuklukalabalik gelevekler karnıyarık da yetmez napsam bilemiyorum
aysee96 Merve-betul beşamel soslu karnıbahar-tavuk, içli köfte veya su böreği, domates çorbası,köfte patates,( olursa da içli köfteye gerek duymazsın bence )salata
Merve-betul aysee96 aparatif börek falan var zaten beşamel soslu herkes sevmiyo galiba benim de pek aram yoktur çocuklar dahil herkes tam gelirse 29 kisiyiz
aysee96 Merve-betul maşallah kalabalık iftar sofrası hazırlayacaksın anlaşılan canım patlıcan dediğin gibi kilosu 230 tl idi
28nisan Merve-betul ramazanda herkes aç yetmeyecek gibi oluyor ama fazla fazla kalıyor bereketiyle 🥰 geçen benimde 15 kişiydi yoğurt çorbası, sigara böreği, lahana sarması, biber dolması, pilav üzeri kavurma bide güllaç yaptım hepsi de kaldı valla misafirden sonra 3 4 gün kavurma ilaç yedik sarmayı dolmayi buzluğa attım bozulmasın diye börekte kaldı tek corbayla doydu resmen herkes 😅
Merve-betul aysee96 komsularimdan masa sandalye topladım cuma cumartesi getircem eve masa örtüsü yedek ekmeklik tepsi falan aldım sen düşün 😂😂😂
Merve-betul aysee96 yok hem eşimin hem gorumcemin tarafını cagiriyirum cidden 🥹🥰 iki tarafı da çok seviyorum herkes de birbiriyle arası iyi
Merve-betul aysee96 gelmezler babam uzun yolda calisiyo tır şoförü sulaleml3 de kusum bu taraftan bizi cagirdikaleo için çağrırdim bı tek onlar çağırdı bu sene diye