elifsn23 güzeldi ama çok korktum. Çünkü bağrında çukur var. Genetik sizde olan bir şeydir bu dedi. Şekli azcık göğüs tarafında çukur gibi olur ama zararı olmaz dedi. Kilosu haftasına göre fazla, san şeker yüklemesi yapıcaz dedi. 19+3 haftalık bebek 356 grammış. Sonra eşim dayanamadı özele gittik. Özeldeki doktor göçüklük yok dedi. Çok ufak vardır boşluk ama o hepimizde var dedi. Ağırlığı da anlık cihaz farklı ölçebiliyo dedi. Kendisi de 320 gram ölçtü. Sorun yok biraz kilolu bebek olabilir o kadar dedi. Doktordan doktora çok fark var. Ama çok şükür organ ve kemilkerinde iki doktor da bi sorun görmedi. Ben yaşayıp yaşamadığını bilmiyodum. Öyle bi şüphe yapmadı hiçbir doktor şimdiye kadar çok şükür. Ama ben doktordan çıktığım andan itibaren geri gidene kadar “ya kalbi durduysa, ya geç kalmışsınız daha erken gelseydiniz kurtulurdu derler mi acaba diyerek korkuyorum her defasında. 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum. Erken doğmasından da çok korkuyorum. Aslında çevredeki insanların duydukları, internette anne karnında kalbi duran bebekler, erken doğan ve ölen bebekleri gördükçe kendi kafamda kurup korkuyorum.