urs61 beyzayilmazz 32. haftamdayım sancım var ilaç kullanıyorum tutamıycam. İlaç kullanmasam bile tutabilir miydim bilmiyorum.. Çok acıkıyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom_8793 beyzayilmazz yarın 33+4 olacağım niyetim var tutacağım inşallah Allah kolaylık versin
narcissus24 beyzayilmazz ben Allahıma sığındım bu ramazan tutmayacağım bebeğe iyi gelmeyeceğini düşünüyorum…😔
gizemli00 beyzayilmazz bende çok korkuyorum valla Allah seni inandirsin dua ede ede Rabbime sığınarak inşallah atlatacaz
carolina07 beyzayilmazz iyiydi öğlene kadar iş yerinde başımı masaya koydum uyudum zaten sağolsun arkadaşlar hem hamileyim hem orucum diye uyandırmadılar gerisi de kolay geçti sahurda suyu bol içmiştim sorun yaşamadım
prs_99100 Haftamdayım tüm vücudum çöl gibi kupkuru. Çok su içebilen biri değilim normale göre içiyorum aslında ama yinede yeterli gelmiyor sanırım. Su sorunum olmasa tutacaktım nasip değilmiş bu yıl
beyzayilmazz mucizemizibekliyoruzz bence de ama bakalım ya tutan da çok var sadece sorcam şuan tutmuyorum ama denemek istiyorum korkuyorum da