maco61 Nsarikaya_ 70 gün dlan bende ya çok korkuyorum devette olavak ilki özeldeydi memnundumx 3.5 yaşında kızım var 2. Gebelik Allah isteyenlere versin artık bana yeter☺️
asaf_ Nak korkma benimde kızım öleydi maşallah sıkıntısız geçti çok şükür kilosu felan gayet güzel içini ferah tut güzel anne rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
winnie_the_pooh 37+5 16 gün kaldı gösteriyor bakalım ne zaman gelir 🥹 geçen hafta 2700 dü kilosu ve kafası önde gidiyor nasıl doğurucam bakalım
ranakzrn2 Nsarikaya_ son 22 🤲🏼 valla gecmiyor son haftalar bi an önce dogsun istiyorum birde 2.5 yasinda oglum var onunla bir tik daha zor geciyo ama hayirlisi artik
Nsarikaya_ minnosss58 Allah bir şekilde yardımcımız oluyor merak etme sen teşekkülünü bırakma Buda geçiyor 🤲🏼
Nsarikaya_ Anensinkuzusu_35 maşallah maşallah 🧿 en önemlisi ise işte birinci kuzumuzu bırakmak olcak zoru 😕
Anensinkuzusu_35 Nsarikaya_ benimki babaya daha düşkün kızım pek zorlanmaz gibi geliyor ama ben duygusala bağlayabilirim 🥲
zuloss Nsarikaya_ ben ilkinde rahat atlatmıştım ama bunda korkuyorum insanlar çok kötü şeyler anlatıyor
Papatya05_ Nsarikaya_ saol canım spinal oldum dün 14.00 da ameliyattan çıktım konforluydu ama tabi sonrasında ağrı oldu dün sadece 1 kez deliksiz 3 saat uyudum ama olacak bunlar 2 3 haftaya anca toparlamaya başlarız sonrası Allah Kerim
Nsarikaya_ Zehrailly bir kız bir erkek mis 🤲🏼 maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin ✨
Nsarikaya_ ozguvenc inşallah inşallah valla gelişmeleri yaz bize de inşallah nasıl bi ilerleme oldu biz anneleri bilgilendir 🥹✨🤲🏼
Nsarikaya_ flz3576 Allahım kolaylık versin inşallah biraz erkek çocukları kızlara nazaran daha yorucu oluyor sanırım benim de oğlum var am gözümde büyüyor sil baştan 🥹 Sonra da diyorum her zorluk sonrasına ferahlık ulaşacağız evlatlarınız iyi olsun da 🤲🏼
flz3576 Nsarikaya_ aynen öyle Allahım sağlık versin evlatlarımıza 🤲🏻 benim oğlanda zor oldu ama bu kadar değil ya bu çok çok zor geçiyor sizin de öyle mi