Fatma_furkan1996 Kızlar 3 saattir sancı çekiyorum baya sıklaştı sabah 11’de gidicektim hastaneye ama şimdi mi gitsem acaba oğlum da uyuyor kıyamıyorum ona eşim de bana kızıyor sabaha kadar böyle çekicek misin diye 🥺
Ceren04 Fatma_furkan1996 bence gitmelisin allah korusun birşey falan olur hastanedekiler yönlendirir zaten seni eve git vs
annebaliii Fatma_furkan1996 gt gt canım bebege bsy falan olmasın Allah korusun sıklaştıysa açıklık artmıştır
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 git kuzum tabiki bebek kanala inmemiş demiştin Allah korusun birşey olur en azından doktor gözetiminde olursun
anonim51 Fatma_furkan1996 yaa sabahın güzel haberi 🥰 Allah’ım analı babalı büyütsün inşallah evladınızla sizd mutluluklar
istanbuldabiizmirli Fatma_furkan1996 Harika!! Cok sevindimm. Allah anali babali buyutsun!!🙏🏻🧿🙏🏻Guzel hikayeni bekliyoruzz❣️
ozlm199393 Fatma_furkan1996 Gözünüz aydın geçmiş olsun 💐 Ömrü bahtı güzel olsun sağlıklı uzun yıllarınız olsun hep birlikte 🫶🏽 darısı başımıza 🥰
Fatma_furkan1996 istanbuldabiizmirli amin canım biraz kendimi toparlayınca doğum hikayemi yazıcam inşallah
Fatma_furkan1996 htc5858 teşekkür ederim canım çok şükür iyiz biraz ağrılarım var tabiki ama inşallah bir kaç güne toparlarım kızım da uykucu maşallah zorla uyandırıyorum hanfendiyi 😕🥹
htc5858 Fatma_furkan1996 uzun yoldan geldiler naparsın 🤭 😄 yorgunlar tabi, benim kızda daha anca farkına variyor 4 günlük oldu bugün, ben neredeyim der gibi bakıyor artık 🥰 🤭 🤲