Gulay123 Fatma4747 doğar canım ☺️ Benim 24 haftada 26 mmdi şimdi 38 haftalık olduk korkma progestan kullanırsan ve kendini yormazsan sorun olmaz
anapanda12 Fatma4747 inşaAllah bol bol yat ve ayağa kalkma birde progestan veya proluton iğne verdi mi doktor
anapanda12 Rahim ağzı ölçümü doktorun kullandığı ultrason cihazına göre değişebiliyor ya da doktorun uzmanlığına göre , doktorum 35 milim ölçmüş başka doktora gittiğimde 23 milim deyip ödümü koparmıştı özelde bir doktorda 35 milim ölçtü ve daha fazla risk almayıp serklaj oldum inşaAllah dayanırsın dayanırım. Geçmiş olsun 🤲
anapanda12 anapanda12 iki veya üç haftayı da atlattın mı bir sıkıntı olmaz inşaAllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Elinsmom Benim 3 hafta önce 25ti, bütün gün umursamadan zıplıyorum nerdeyse😬 39 hafta olucak 2 gün sonra, çıksın diye sabırsızlanıyorum. Kendinizi yormayın dinlenin yeter. İlaç fitil falab kullanıpta kendinizi yormayın, tam tersi sonra doğum sırasında size zorluk çıkara bilir. Umursamayın bile, sadece dinlenin)