merakvetas zaman ne kadar çabuk geçiyor, bir o kadar da yavaş sanki anlamlandırmak zor ilk defa bu aralar agırlastıgımı hissetmeye başladım hafiften 🥲
senemtolga merakvetas 25+3 zaman cabuk geçiyor 23 den sonra sanki agirlastim. Nefes almak zor geliyor.
fundiiim merakvetas 27+6 oldum o koltuk bu koltuk yuvarlanıyorum iki gündür vücudum ağır gelmeye başladı biraz ayakta durayım tansiyonum düşüyor hemen yatıyorum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne dicek
merakvetas senemtolga evet bende yavaştan zorlanmaya başladım el ayakta geceleri ödem oluyor 🥹 nefes almak zor..
eliftugba48 31+3drn sesleniyorum zaman çok hızlı geçiyoor ve ben daha bi hazırlık bile yapmadım🤣 zaman geçmiyo gibi geliyo ama o kadar hızlı ki zamanında ve sağlıcakla gelsin bebişler
merakvetas eliftugba48 aminnn inşallah 🥹🥹 ben yavaştan hazırlıkları yaptım tabiki eksiklerim var ama, zaman geçmeden çok agırlasmadan yapmak en iyisi sanırsam 🥹🥹
aybike2212 merakvetas 24+1 henüz çok ağır değilim ama kendimi ağırlaşacağıma ikna etmek için sürekli debeleniyorum çok şükür bulantılar azaldiktan sonra rahatladım ama banada çok çabuk bu haftalara geldim gibi geliyor
merakvetas aybike2212 benim hiç bulantım olmadı bu zamana kadar rahat geçti diyebilirim mide yanması dışında, ama artık yormaya başlayacak gibi ufaktan 🥲🩷
senemtolga merakvetas evet odem olayi bende de basladi yavaştan gerçekten zor ya Rabbim yardimcimiz olsun cok şükür ki yaz gebeligi degil kış gebeliğim 🙈
fundiiim merakvetas herşeye rağmen hamilelik çok güzel Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🤲🏻inşallah canım bu haftaya kadar rahat geldim umarım geçici halsizliktir
aybike2212 merakvetas ne kadar şanslısın bulantı ve kusmak insanın hayatını o kadar etkiliyor ki inanamazsın ama artık zorlar büyüyor bebeğin annesi Allah yardımcın olsun
merakvetas senemtolga Aminnn İnsallahh🥺🥺 bende gerçekten 24. haftadan itibaren hissetmeye başladım hamile olduğumu 😂😂😂