Mrv_mom merve_tp Bahçelievler medipol bütün kadın doğum doktorları kadın yani acilede gitseniz sorun olmuyor kadına denk geliyorsunuz Muayeneleride sgklı 3000-3600 arası değişiyor
Havin49_ merve_tp bht clinic küçükçekmece fiyat bilgim yok ama neslihan bahat iyi ama dediğim gibi fiyat bilgim yok benim çocuklar doğdu yani baya eski oldu oraya gideli ama fiyatı bi tık pahalı bi yer
timesr_ Doç. Dr. Semra Yüksel - İstinye Liv Topkapı Hastanesi Ben doktorumdan çok memnunum, çok ilgili ve iletişime açık biri. Tavsiye ederim. 🌸
merve_tp timesr_ tekrar merhaba semra hanım için doğum paketi fiyatı öğrendim de. Ultrasonda detaylı bilgi veriyor mu?
ruysa timesr_ merhaba iletişimi nasıl acaba? Bir sorunuz olduğunda telefondan iletişime geçebiliyor musunuz ?
seloanne timesr_ merhaba bende semra hanımı arastiriyorumda memnunmusunuz devam ediyormusunuz gitmeye
ecemortac benim doktorum İbrahim çelebi çokta memnunum babacan bir adam ve güzel bilgiler veriyor bebekle ilgili sakin olması da insanı rahatlatıyor açıkçası, esenler avicenna hastanesi
timesr_ merve_tp Hastane yani açıldığı için biz aralık ayında kampanyalı fiyattan anlaştık, İstanbul için normal bir fiyattı ama yılbaşından sonra ne olmuştur bilemiyorum. Telefonda fiyat bilgisi veriyorlar, hastaneyi arayarak öğrenebilirsiniz.
ekacmaz Sefaköy Biruni Üniversite hastanesi Dr. öğr. üyesi Hazel Çağın kuzey . Tavsiye ederim kesinlikle. İnstagram dan araştırabilirsiniz. Muayenesi sgk kı 3500 diye hatırlıyorum
Nsarikaya_ Esenler Özel klinik Dr.Belgin Esen mükemmel bi doktor ikinci doğum yapacağım nasipse onda canımız doktorumuz ŞİDDETLİ TAVSİYE EDERİM :)) esenler kadın doğumdaydı fakat şimdi atakent acıbademde doğum yaptırıyor
Nsarikaya_ merve_tp evet normal özel hastanelere göre bile fazlasıyla makul özel klinik ücretleriyle bile kıyaslanamaz yani ücreti uygun kendisi güvenilir de işinin ehli doktor