sineminkooo vldnatsvn bende ondan şüpheye düştüm ben sarışın dım üçüncü aydan sonra esmer olmaya karar verdim ve boyattım saçımı kahveye 😅 şimdi de onu düşünüyorum acaba ben boyadan etkilenir de siyah mı olur diye eşimde bende normalde kumral/sarışın larışımıyız 😅🥰 bakalım sağlıkla gelsin 😌✨
sineminkooo yildiz93 genel olarak çok belirsiz ilerlemiş tutan da var tutmayan da 🫠🥹 rapunzel gibi olmasa da sağlıkla gelsin doğduktan sonra sen onu rapunzel yaparsın 💙🧿🥰💕💕
dozkaraca Kayınvalidem eşime hamileyken midesi çok yanmış, eşim saçlı doğmuş. Doktoruma söylediğimde Allah Allah öyle mi oluyormuş dedi güldü 😅 Bilimsel bir açıklaması yok yani hanımlar 😂 ben de çok güldüm sonra kendime bu soruyu sordum diye
kartanesi___ sineminkooo Bütün hamilelik boyunca bir kere bile midem yanmadı ama bebeğim maşallah öyle bir saçla doğdu ki istesem toka bile takarım 🤣
melisasak35 sineminkooo 2 doğumumdada şişe şişe mide ilacı bitirdim ikiside saçları baya gür baya uzundu saçın etkisi oldugunu düşünüyorum
btl194 sineminkooo ilk gebeliğimde de ikinci de de aşırı mide yanması ekşimesi reflüsü yaşıyordum ve bebeğim saçlı ilki de saçlıydı ilgisi yok diye düşünüyorum hurafe ama oldu 😁
ilaydaltan sineminkooo şimdi uzadı saçları hiç kıyamam o yüzden kesmeye vs azcık ucundan aldırmıştık canım yandı ben o kadar yandım diye😂
Havin49_ sineminkooo üç çocukta da çok yandı ilk oğlum aşırı saçlıydı ikizlerim erken doğdular 7 aylık ona rağmen saçları gür😀😀