Melikerim Merhaba arkadaşlar 33+2 günlüğüm 2 gündür çok şiddetli bacak ağrımm var amaa epey fazlaa uzun zamandır böyle bi ağrı hissetmemiştim eskiden adet olduğum zamanlarda olan tarzda onun dışında herhangi bi ağrım olmuyor başına böyle bi durum gelen varmı varsa sebebi ne olabilir ???
Merve123a Melikerim vende 33+2 yim benimde bugun oldu bacak ağrim ama geçdi şiddeti ve süresi önemli tabi dr danişş istersen
Melikerim asilsmom ewett ilk haftalardan beri Magnezyumu hergün düzenli olarak kullanıyorumm bu bacak ağırısı son 2 gündür orataya çıktı belki kullandığım takviye yetersiz geliyor olabilir
Melikerim Merve123a özellikle gece yatınca ve sabaha karşı oluyorr bacak ağrısıyla uyanıyorum resmenn çok enteresan bu hafta muayenem var doktora danışayım inşallah teşekkür ederimm
Merve123a Melikerim normal der cnm büyük ihtimal takma kafana huzursuz bacak sendromu diyorlar muz ye bol bol ben günde 3 tane feln yiyorum hiç kramp sikintisi çekmedim çok faydasini gördüm bi ara yemeşdim hemn başlamişfi anladimki çok etki ediyor