Harununedasi ysmnilhan1 cinsiyeti belli mi ? kizim olacak Allah nasip ederse 🤲 erkek cocuklari gec hareket eder diyolar ama bilmiyorum ki 🤷♀️
ysmnilhan1 Harununedasi genelde hangi saatler arasında hareket ediyor hissediyorsunuz Kİ ben belirgin şekilde hiç hissetmedim
Minnakanne61 Strong_mother01 geçmiş olsun canım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım da. Hareketinden sonra karnımla oynuyorum hadi kızım tekrar yap diye konuşuyorum eşim diyo artık bırak kızı 😊😊😊
Fison mucizemm11 Strong_mother01 ilk gebelikse hissetmeniz zor ancak 5 hatta 6 aylık olunca hissedersiniz
Strong_mother01 Fison 1 oğlum var kısmetse buda erkek 5 ayın içindeyim sanırım göbek yağları falan etkiliyor yada bizimkisi pek hantal 😂😂😂
Merveihsan42 Strong_mother01 aynı sorun bende de var bide ikinci hamileliğim 18 haftalık oldu ama arada hissediyor gibi oluyorum ama yook kafayı Yicem
Findk9227 Oğluma hamileyken ilk hamilelikti 16 haftada hissetmeye başlamıştım bu seferkini de 14+3 te hissetmeye başladım ama kişiden kişiye değişir canım yakında hissedersin
Busrababuz Strong_mother01 16 haftada küçük birşeyler hissettim ama asıl hareketlerini 20 den sonra hissettim canım
SARAMAZE19 Strong_mother01 2 ci gebeliğim 23 haftadayım ve daha 2 3 gündür içten hissediorum dıştan hiç bise yok