ayseakkaya Burun tıkanıklığından uyku uyuyamıyorum ağrı sızı umrumda değil nefes alamıyorum tıkanıklıktan neler yaptınız ilaç vermiyorlar malum
seher_3590 ayseakkaya Allah yardımcın olsun canim. Geçen aylarda benimde günlerce tıkanıyordu delirecektim artık vicks kremi biliyorsundur onunla sıcak su buharı yapıyordum içime çekiyordum öyle düzeliyordu biraz birde sıcak suyun içine tuz döküp burnuma sıkıyordum o da iyi geliyor geçmiş olsun.
zehea ayseakkaya benimde suan öksürük mahvetti boğazım resmen yara oldu öksürmekte sakıncalı hamilelikte doktor lekelenme olabilir dedi napıcam bilmiyorum ilaç falan da kullanamıyorum
seymaaca ayseakkaya ben tam 1 ay cektim valla gece daha da artıyo aksi gibi sabaha kadar uyumadığımı bilirim günlerce, önerebileceğim deniz suyu sıkın tam tıkanıkken çok rahatlıyosunuz ve bol bol sıcak şeyler tüketin bi de tavuk suyu corba ilikli kemik sulu çorbalar hem bogazı hem tıkanıklıgı çok rahatlatıyor öksürük filan varsa elma kabuklarını kaynatıp için iyi geliyor
Cakmakdilek seher_3590 bende aynı durumları yaşıyorum burnum tıkalı çok rahatsız ediyor acilr gitmeyi düşünüyordum
seher_3590 ayseakkaya evet o da çok iyi geliyor canım inşallah ise yarar seni çok iyi anlıyorum en nefret ettiğim şey burun tikanikligi🥲
anstzist bende sinüs rinse adında bi tuzlu su var, eczaneden aldım, onu kullanıyorum. tavsiye ederim kesinlikle. Burnu güzel açıyor.