haticeycsy eder, ben de çok ettim… beklemek çok zor evet ama zaman her şeyin ilacı, geçecek. Böyle demem şu an sizin için bir şey değiştirmez, acınız üzüntünüz hafiflemez ama yaşayarak göreceksiniz allahın izniyle. Umarım ön sonuçla işlem yaparlar. Ben ön sonuçla işlem olacağını düşünüp adeta gün sayıp sonucun çıktığı an ankaraya gitmiştim ama beklediğim gibi olmadı. Hemşireler olur yönünde konuşmuşlardı işlem esnasında. 16. Hafta 1. Gün amniyosentez oldu, 14. Gün qf pcr sonucu yani ön sonuç çıktı, 17. Gün microarray sonucu çıktı, 24. Gün kromozom analizi sonucu çıktı. 19 hafta 3 günken yatışım yapıldı, 19 hafta 5 günde bebeğim doğdu. İlk bir hafta benim için çok zordu ama zaman her şeyin ilacı. Acı hiçbir zaman azalmıyor ama yaşama biçimi değişiyor. Bir de zaten işlem sonrası lohusa oluyorsunuz, çok hassas bir süreç. Göbeğimdeki gebelikten kalan çizgi hala duruyor mesela geçmedi, boş boş bakıp duruyorum. Benim bebeğim de çok hareketliydi. Özellikle akşamları. Yokluğuna hala tam alışamadım. Doğurduğum anı aklımdan çıkaramıyorum. Kadınlar olarak zaten kalp atışını ilk duyduğumuz andan itibaren feci bir bağ kuruyoruz bence ve bunun yokluğuna alışmak kolay değil. Allah dayanma gücü versin size. İstediğiniz zaman ya da aklınıza bir şey takılır mutlaka yazın burada yardımcı olacak çok güzel kalpli insanlar var