Fatma_furkan1996 aysgllcmrtt 39 hafta olduk yarın sabah suni sancıyla doğumumu başlatıcak doktorum kızım başaşağı ama bir türlü kanala girmedi korkuyorum bende biraz inşallah istediğim gibi bir doğum olur
anonim51 eva12 40+5 olcaz saat 12den sonra doğum kendiliğinden olmazsa cuma günü bize de suni sancı verecek doktorum
ozlm199393 Fatma_furkan1996 süreci anlatırsanız bize de belki moral olur suni sancı nasıl bir süreç bende merak ediyorum
smyye12345 Fatma_furkan1996 bende de aynı bebek baş aşağı ama kanala girmedi. Cumartesi de kontrolüm var. Bende korkuyorum açıkçası ilk doğum suni sancı yerine kendi sancım gelsin kanala girsin diye tüm tuşlara basıyorum ama olmuyor
bluemom24 Fatma_furkan1996 merhaba benimkide girmedi kanala doktorunuz suni sanci ile girer dedi mi ??
ozlm199393 Ben varım 39+5 hiç bir belirtim yok öyle bekliyorum ikinci doğumum ilk doğumumda nişan gelmişti iki üç gün öncesinden bunda hiç bir belirti yok 🥹
aysgllcmrtt ozlm199393 peki doktorunuz ne diyor? 42. Haftaya kadar mantıklı mı bana göre çok riskli geliyor siz ne düşünüyorsunuz
aysgllcmrtt İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kızlar 🙏 Gün ilerledikce korku olmaya başladı
Fatma_furkan1996 smyye12345 ilk doğumumda da suni sancı almıştım ama suyum gelmişti ve oğlum kanaldaydı kızım da maalesef öyle olmadı baya inatçı çıktı ve suyu azaldı kordon da sıkıştırıyor doktorum daha fazla beklemeyelim dedi bakalım hayırlısı inşallah
ozlm199393 aysgllcmrtt 42 yi bekler mi ya da bebiş bekler mi bilmiyorum ama bekleyelim biraz daha dedi bugün gününü tamamladı aslında bakalım ne zaman gelecek bekleyeceğiz dedi sadece.🥹