1234smgl Kızlar selamlar aslında bir haftadır güçlü hareketler hissediyordum ama bugün ara sıra daha zayıf hareketler hissetim bir korktum sizin nasıl oluyor düzenli hareketleri olması gerek
powerpuffgirlss 1234smgl tamamen duzenli hareketler 25 den sonra basladi diyebilirim o haftalarda bazen gun icinde harekwt etmiyodu ama icin rahat etmediyse saglik ocagina yada acile gitmeni oneririm
3oglanannnesi 1234smgl bazen gümbür gümbür bazen ortada yok normal sen yorulduysan bide oda yorulmuş uyuyordur bi meyve suyu iç sola yat bi süre sonra tekme atar mutlaka 21+2 yim bende
Elfidanur 1234smgl bende bu haftalarda Senın gıbıydım ama normal olduğunu ogrenmıstım doktorumdan korkma canım duzenlı hareket bende 30 dan sonra 33 gıbı duzene gırdı 💗🐣💙
1234smgl powerpuffgirlss yok hareket var akşam olunca canlandı mesela dün gümbür gümbürdğ bugün az hareket edince dedim birşey olmasın ama bence normal gibi gözüküyor
1234smgl 3oglanannnesi erkek mi sizin 😌 kız gebeliği farklıymış 2 erkek gebeliği geçirdim onlar tekme atıyordu hareketli oluyorlarfa kızlarda hiç tekme olayı yok gibi şuanlık bizde böyle balık süzülmesi gibi içinde hareket ediyormuş hissi bazen hıçkırık daha tekme hiç atmadı 😂
3oglanannnesi 1234smgl kız 3 oğlum var bunu çok geç hissettim anca 1 haftadır tekme hissediyorum fark oluyor bencede