yasahatiiice Kızlar iki üç gecedir deli gibi uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum gece boyunca üç saat anca uyuyabiliyorum benim gibi olan var mı acaba ne yapmamız gerekiyo salak gibi geziyorum gün boyu
alyoo yasahatiiice Benim daha erken haftalar 11+6 yız ama gece sürekli wc kalkıyorum arada uyanıyorum normalde vücudum gece hantallaşır ama o saatlerde öyle dinç oluyo ki resmen doğduktan sonraya hazırlık süreci gibi çok tuhaf bi süreç inşallah doğurana kadar uyur dinlenirsinizzzz😂😍
melismersin yasahatiiice 19 haftadır bunu yaşıyorum ben henüz çözüm bulamadım 🫣salonda yattım yatakta yattım yer yatağı yaptım hamile yastığı aldım. Artık pes ettim açıkcası 🫣
yasahatiiice yasahatiiice nasıl uykuya dalabilirim bilmiyorum az önce riskli ama papatya çayı içtim 🥹 bişey olmaz inşallah
yasahatiiice alyoo sizin daha erken başlamış ayy Allah kurtarsın hepimizi inşallah 😍 😍 papatya çayının bir zararı olmaz herhalde xir kereden
alyoo yasahatiiice Olacağını zannetmiyorum bir kereden ama bir daha içmeyin ne olur ne olmaz ❤️❤️ Sağlıcakla alalım hepimiz kucağımızaa🙏🙏
Elisa0110 yasahatiiice bilmiyorum cnm doktoruna Bi sor istersen genelde hamilelik de bitki çayı tüketimine dikkat etmek gerekiyor. İstersen Bi de yatmadan önce yoğurt ye belki uykunu getirir
yasahatiiice Elisa0110 deneyeyim canım bir doktorum önermiyoruz dedi ama ben çıkmaza girdiğim için içtim inşallah olmaz bir şey 🥹