edaonyurtttt gizemfurkan ipek ismini çok seviyorum ben de kızıma ipek ismini koyacağım.miray da eşimin ablasının adı cookk güzel aşırı akıllı bi kızdır genelde miraylar da öyle bence.ikisi de çok güzel 😊
cumcumberci gizemfurkan bencede Miray koymaliisn 🥰🥰bende düşündüm koymayı ama oğlunun ismine Uygun isim arayışına girdik yoksa Miray çok hoş hatta Miray Asya düşündüm bı ara belki de koyarım bakalım 💐
gizemfurkan cumcumberci ilk başından beri ipek istiyorum ben normalde ama 4,5 yaşında oğlum var daha cinsiyet belli değilken anne kardeşim kız olursa Miray koyalım dedi nerden aklına geldi hiç bir fikrim yok ve koymasam çok üzülecek gibi 🌸😒
edacyr 1 yaşında yeğenimin ismi ay parçası gibi bir kız maşallah ve o kadar zeki o kadar hareketli ki anlatamam 😀 bende ipek sevmiyorum iki ipek tanıdım ikisini de sevemedim çıkarcılardı
gizemfurkan edacyr Miray ismi ile alakalı hep böyle diyorlar gerçekten çok güzel oluyorlarmış ama çevremde hiç yok o yüzden bilmiyorum nasıl olduklarını 😊
cumcumberci gizemfurkan hahah o zaman koyun gitsin yâda İpek Miray koyun gayet uydu bence ipek de çok güzel bir isim ama Miray daha hoş geliyor bana
melegim91 gizemfurkan Eşimin kuzeni var Miray 20 li yaşlarında çok güzel bir genç kız yüzünün değişik bir güzelliği çekiciliği var gerçekten
gizemfurkan cumcumberci fikriniz için teşekkür ederim siz böyle deyince daha da ısındım ne yalan söyleyim 💐
cumcumberci gizemfurkan rica ederim ne demek gerçekten içten söyledim güzel isim çünkü sağlıkla kucağıniza alın 💐
gizemfurkan melegim91 Miray isminde olan herkes için böyle güzel şeyler söylüyorlar gerçekten Miray koyarsam ismini kızımın nasıl olacağını çok merak ediyorum 🥰
gizemfurkan edaonyurtttt yanıtınız için çok teskkür ederim demekki bütün miraylar güzel oluyor hiç Miray ismine denk gelmedim keşke denk gelsem 🥰