mavibonck Kızlar 28 haftalık hamileyim dün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Bugün bebeğin hareketlerinde yavaşlama azalma var endişeliyim kan acaba iğneden dolayı mı kan uyuşmazlığı iğnesi vuranlar cevaplarsa çok sevinirim sizler de de böyle Bır durum oldu mu
ayyserella mavibonck ben uyuşmazlık iğnesini erken vuruldum 21+2 de, kanamam oldu diye. üstünden 3 gün geçti hareketlerini hissediyorum. sadece çok ayakta kaldığım ve yorulduğum zamanlar genelde hissetmiyorum, sizinkide ondandır belki:))
asleeyy mavibonck 2. Gebeliğim ve iğneyi 3 kez vuruldum kan uyuşmazlığından dolayı bebeğe herhangi bir zararı yok
mavibonck Doktor ile görüştüm şimdi iğne yapmazmış ama bugün çarşı pazar vs yaptım yoruldum doktor ondan dolayı olabilecegını söyledi dinlen sabah kadar düzelmezse muayeneye gel dedi
-Papatya33 Ben cokk daha erken haftalarda vuruldum 2 defa hemde. O yüzden farketmedm hareketleri. Ama bebeğe değil de anneye etki ediyor igne bildiğim kadarıyla. Yorulunca da hareket etmiyorlar .
Popeyes mavibonck çok şükür canım. Yorulup çok hareket ettiğinde bebişin hareketleri de yavaşlıyor unutma bi daha başına gelirse aklında bulunsun ♥️