rozcans merhabalar; haftada sizden tahmin istemistim, çoğunluk erkek demisti zaten ultrasonda bende öyle tahmin etmistim ama emin olamamıstım kordondan dolayı. bir tane kızım vardı, simdi bir oglum olacak. tesekkurler🤍
SnnAysn20 rozcans hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🤗 Benim de kızlarım var içime kız doguyor ama gönlüm erkekten yana🥹
minikmucizem26 rozcans hayırlı olsun cnm bnmde iki kizim var şuan 14 haftalik hamileyim bnde once hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah diyorum kiz hissedyrn bunuda ama erkek olsa supriz olur mutlu olurum😌
fkurtba rozcans bana da 14 ve 16 da erkek dediler bacak arası Usg verdi dün 19.haftada farklı bir doktor üç çizgi mi var diyip he yok erkek erkek tamam diyip düzeltti sonradan bacak arası da şöyle
rozcans SnnAysn20 benimde kızdan yanaydı ama eşim çok erkek istemişti. bana farketmezdi yinede. sağlıcakla gelsinler yeterki 😊♥️
rozcans minikmucizem26 teşekkür ederim, sizinde bebeğiniz sağlıcakla gelsin🤍 ultrason görüntüsü var mı 14. haftadan? tahmin yürütelim🥹
Aykerny Kızlar bu 16 haftalık sizce pipi boyutu normal mi diğer pipiler daha sivri bizimkisi nokta gibi gözüküyor anlayan varsa yazabilir mi?
minikmucizem26 minikmucizem26 rozcans buradan cogu kisi kız tahmininde bulundu ..bnde kiz gibi hissediyorum kismet bakalim haftaya doktora gtcem:)
rozcans minikmucizem26 bu 12. hafta bittiğindeki ultrason görüntüsü: bunlarda 14. hafta bittiğindeydi; aslında 14. haftada netti ama devletteki doktor asla bir şey söylememişti. 15.5 haftalıkken özele gittim o zaman söyledi doktor
rozcans minikmucizem26 bu arada sizin ultrason görüntünüzle benziyo bence çünkü popo kısmı yuksrı dogru gidiyor. genelde erkeğe benzetiyorlar öyle olunca