dgngr pasalarim50_ doktorlar geri çekilmede hamile kalınıyo diye video çekmişlerdi. Diğerini hiç bilmiyorum
ozlm199393 pasalarim50_ yani ilişkinin başında takılan prezervatif sonuna kadar takılı kalıyor ve o şekilde geri çekiliyorsa olmaz tabiki ama ilişki sonunda prezervatif çıkıyor ve bir kaç dakika da olsa o şekilde devam edip sonra geri çekilme oluyorsa olabilir ..
ozlm199393 Prezervatifsiz sadece geri çekilme ile 7 yıl korundum eşime güvenim tamdı hiç bir ay da acaba demedim ve oldukça aktif de cinsel hayatımız vardı bana eşlerin dikkatsizliği ve rahatlığı gibi geliyor ..
kayrosmom ozlm199393 zevk suyu diye bir gerçek var, sizde tutmadı diye kimsede tutmayacak değil ya :)
biryolculuk ozlm199393 gene de büyük konuşmayın derim çünkü biraz da kismettir, dikkat etmelerine rağmen hamile kalanlar da vardır, dediğim gibi kimsenin yuzde yüz bir garantisi yok 🙂
minikmucizem26 pasalarim50_ geri çekilme ile surpriz sskilde hamile kaldım.. 12 yildir evliyim bu sekilde korunuyorduk smdiye kdr..
semahayall pasalarim50_ geri çekilme korunma yöntemi değil ki zaten , prezervatifte doğru kullanmak önemli , ilişkinin başından sonuna kadar takılı olmalı ve kaymamalı , ilişki bittikten sonra da kontrol edin herhangi bir sızıntı vs var mı diye
busrasya2334 pasalarim50_ ben 🤚 tek ay tek ilişki prezervatif geri çekilme ilişki sonrası hemen wc ordan hemen duş ama gebeyim Bu arada prezervatif baştan sona takılıydı
burcuo busrasya2334 Ben de bu şekilde hamile kaldım. Bir sonraki sefer ufak bir yırtık olduğunu görüp panikle hemen ertesi gün hapı almıştım. Prospektüste hamileyseniz işe yaramaz gibi bir ibare vardı. İçime doğmuş gibi orayı görmüşüm. O ay regl olmadım, test yaptım ve pozitif 🥹
ozlm199393 busrasya2334 yani burda prezervatif delik veya yırtık oluyor demekki dimi başka türlü o sıvının oraya gitmesinin imkanı yok baştan sona takılıysa
ozlm199393 busrasya2334 baştan sona prezervatif takılı ve bosalma anında da prezervatif olmasına rağmen geri çekilip boşalıyor pardon ama yumurtayı dölleyecek sperm hangi yolla ulaştı tam olarak yumurtaya 😄
melis3435 Prezervatif üzerinde nasıl kullanılacağı yazıyor ama bizim milletimiz okumuyor ya da sallamıyor. İlişki başından sonuna takılı olacak yanlışlıkla ters takarsan bile çıkarıp düz takma at yenisini tak diyor. İşin bitince de düğün atıp sıkman gerekiyor ki bir yırtık vs varsa ona göre önlemini al ertesi gün hapı gibi. Her şekilde tabiki%100 koruyan bi yöntem yok ama hormonlara vs zarar vermeden en pratik yöntem bu bence. Prezervatif olmadan sadece geri çekilme bence korunma değil şansa bırakmak
busrasya2334 ozlm199393 prezervatif delikse mesela zevk suyu denen sıvıdan gelen sperm de oluyor ya hani işte o dölleyebiliyor Meryem ana değilsem böyle olmuş da olabilir bir düşünün bu ihtimali de çünkü şuan 25+6 haftalık olduk da 🧐
ozlm199393 namkol1 prezervatif peki doğru mu takılmadı anlamadım baştan sona takılımıydı ? yırtık delik vs neydi tam olarak korumayan bende doğumdan sonra bu şekilde korunmayı düşünüyorum çünkü merak ettim ve marka da önemli burda ok veya durex marka iyi birde saklama koşulları
alyoo pasalarim50_ Biz 4 yıldır bu şekilde korunuyoruz (sadece geri çekilme)ta ki çocuk düşünene kadar. Burda tek dikkatli olması gereken erkek güveniyorsanız mantıklı😂😂