bsrm Merhabalar daha önce 2 kez düşügüm oldu kalp durmasından dolayı kan sulandırıcı kullaniyorim 28 haftalığım şuan doktor 36 haftada kan sulandırıcıyı kesicem diyor. Korkuyorumbende ama senide riske atamam diyor bazı kişiler doguma kadar kullaniyormuş öyle okumuştum. Benim gibi erken birakip sorunla karşilaşmayan var mı acaba ?
ozturkkpnar bsrm merhaba, 2 dusuk sonrasi ogluma hamile kaldigimda bende igne ile basladim ve dogum sonrasi 15 gun daha kullanip oyle birakmami istedi doktorum sezeryan oldum normal ilerledi surecim. Suan ikinci kez hamileyim keseyi gordugumuz gibi tekrar basladik ve yine dogum sonrasi birakacak sekilde sureci planliyoruz. Erkenden neden kesmenizi istiyorlar?
Ervaa2534 fayting bende şuan sadece iğne kullandım siz doğum yaparken çok kanamanız oldumu sonrasından
bsrm ozturkkpnar bende sezeryan olucam inşallah doğum aniden başlarsa seninde kan kaybetmeni istemem dedi doktorum o yuzden takip edicez sürekli kestikten sonra dedi
istanbuldabiizmirli bsrm ben de bugun 36+6 yim, yarin birakmami istedi doktorum. Hamile kalmadan kullanmaya basladim, neredeyse 1 yildir kullaniyordum, yasim 41 olsugu icin. Normal dogum olacak, birakalim artik dedi 2 gun onceki son kontrolumde hocam
bsrm istanbuldabiizmirli sağlıkla kucaginiza alın inşallah. Her doktor farklı sekilde uyguluyor demekki sorun yaşamayalım da inşallah
istanbuldabiizmirli bsrm bana da erken gibi geldi ama bebege acil bir dogum anında dogumdan 24 saat önce bırakılması gerektiği için zarar vermesin diye bıraktırdıgını soyledı doktorum. Ben de sacma bir sekilde beni koruduguna inandım sanki o yoksa sorun olur gibi ama meğer bırakılmasa daha buyuk sorun olurmuş, o yüzden siz de gönlünüzü ferah tutun. Artık inşallah bizlere ve bebeklere bir zeval gelecek aşamalar geçildi. Allah utandırmasın🙏🏻
sarilale123 bsrm mesela benin tansiyonum vardı gebelikte doğum yaptım ilacı bıraktım sonra da hiç kullanmadım ama tansiyonum da çıkmadı. Belki belirti göreükleri için devm ettiriyorlardır. Her hasta aynı değil
ruhefza1207 bsrm benimde iki düşüğüm var kan suşandıcı ve ecoprin kullanıyorum hem devlet hem özel takipliyim devletteki doktor 36.haftamda ikisinide bırakacağız dedi özeldeki doktor 35de ecoprini bırakacaksın doğuma kadar iğneye devam dedi özelde doğum yapacağım için bu şekilde ilerleyeceğim