Deleted33000 saziment tamam canim yaparım da limonun kalmamış ya kız eşim de yok hastaneye yatırdılar bı süre daha kaldım yani
saziment Deleted33000 geçmiş olsun bacımm 🥺 limon şart değil bacım tat versin diye konuluyor su ekleyebilirsin
cerenxertan Deleted33000 denilen soğan kürü maydonuz vb şeyleri içtikten sonra ilişkiye dikkat edin yumurtalık çalışıtıgı an hamile kalma ihtimali çok oluyor
Deleted33000 cerenxertan benim işte calismadi hiç çalışsa adet olurdum degilmi yani aslında çalışmadan adet olsam daha iyi olur hem hamile kalmam hemde rahatlardim🤭🤭🤭
Meriveannesi Deleted33000 bacım aynı bende öyleyim kasık ağrısı oluyor terleme sıcaklık basması vs. Olmak istiyorum bende
Deleted33000 Meriveannesi normal olmuştum ozaman canım 31 Aralık’ta başlamıştı reglim bir hafta sürdü
Siyahbeyaz_ Deleted33000 bana adaçayı çok iyi geliyor kuzum onu ictigim vakit adetim gelir. Ama doğumdan sonra normal anca düzene girer döngün
Meriveannesi Deleted33000 ohh ne güzel rahatlamışsındıt ben Tarlusal adet söktürücü var ya onu düşündm de bişey olur diye kullanmadım
Siyahbeyaz_ Deleted33000 kaç aydır olmuyosun kuzum sen adet. Ben yanlış hatırlamıyorsam 4ay olmamıştım
Deleted33000 Siyahbeyaz_ benim bebeğim 3 temmuzda doğmuştu iki aya yakın olmadım bir kere 31 Aralık’ta oldum bidaha olmadim
Siyahbeyaz_ Deleted33000 normal bence kuzum ya stres geciktirir. Bu ay benimde 10 gün gecikmeyle geldi. Stres yapma kendine kuzum❤️
Deleted33000 Siyahbeyaz_ bende stresten bol ne var ki kanka üst katta kv oturuyor dün de eşimi hastaneye yatırdılar olan enerjim de gitti
Deleted33000 Meriveannesi emziriyorsan doktor vermeden kullanma bacım bence peki sen hiç gittin mi doktora bide sende göbeğin şişiyor mu kilo aliyormusn
Meriveannesi Deleted33000 öyle yapacam canım doktor 1 yıla kadar normal demişti ama bn rahatsız oluyorum şişkinlik ateş basma arabada gidince baş dönmesi bulantı oluyor