busra34__ meryossss iyi diyelim iyi olsun zor ya 😐😓bir de biraz sıkıntılarım var doğumdan beri onlar da etkiliyor ister istemez bugün tam 2 aylık olduk
meryossss busra34__ anlıyorum seni bildiğim kadarıyla zor süreç ama bebişin için iyi olmak zorundasın bırak yapanlar yaptıklarını yaşasın
annekiz6141 meryossss Büyük kizda Eray Caliskana yaptırmıştım ikinci gebelikte Doktorum randevu bulamazsın yoğun olabilir demişti İzmit’te özel kliniği olan doktora yaptirdim Cem Semih Ozerene yaptirdim mart basi 🥰
meryossss busra34__ sana bişey soracağım normel doğum yaptığın için merak ediyorum doğum sırasında Eda hanım nasıl normel doğumda yardımcı oluyor mu tatlı dilli mi
busra34__ meryossss evet normalde nasılsa doğumda da öyle sakin ve yönlendirirciydi ıkınma vs konusunda çok yardımcı oldu hep açıklama yaparak ilerledi sağolsun memnun kaldım ben
meryossss busra34__ sakin bu yapısı var ya merak ettim öyle çok konuşan bı tip doktorda değil he sorduğum her soruya cevap veriyor açıklayıcı ama konuşkan değil 😅