meryossss Kimler nerelerde yaptırdı yazarsanız sevinirim kızımda medikalparkta yaptırmıştım perinatoloji uzmanına hastaneden ayrılmış
anne41_ meryossss bugün Kocaeli İzmitte Eray Çalışkan isimli doktorda yaptırdım gayet memnun kaldım ücreti 6 bin tl.
annelina meryossss canım ben bugün merak edenler için konu açtım Gölcük medar da izzet bey e gittim gerçekten müthiş bir doktor çok güzel inceledi 5.800 ücreti
meryossss annelina doktorumun olduğu hastanede kendisi Gölcük medarda bizde bilgi aldık ama perinatoloji bölümü olduğu için o alanda doktor bakiyorum
annelina meryossss bende bugün baktırdım yani daha yeni medikalde doktorum eray bey ve semih beyi önermişti ama ben bir çok arkadaşım izzet beye gitt diye onu tercih ettim
hicrethk Kendi doktorum detaylı ultrason için perinatoloji uzmanlarının değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Kocaeli için perinatoloji uzmanı olan semih özeren ve Eray çalışkanı önerdi. Ben Eray çalışkana gitmeyi düşünüyorum.
annelina meryossss anladım ben ilk çocuğumda da perinatolojiye gözükmemiştim cok şükür şuan 7 yaşında bi risk olunca hepsi anlıyor perinatoloji uzmanları riskli görmedikleri gebelikleri çok ciddiye almadıklarını duydum
meryossss annelina ilk kizimdada sıkıntı yoktu gittim güzel ilgilendi 1 saat baktı 10 gün geçmeden gene gelin dedi kontrol süresinde tekrar gittik gene aynı şekil öyle baktı biz memnun kalmistik
rumeysa1205 fatma029 Ergün Bilgiçe yaptırmıştım özel kliniği var baya deneyimli ve bilgili bir doktor uzun uzun inceledi