1melekannesi3858 Ne olur bana dua edin zaten daha önce 3 dusugum var buda olursa 4 olacak bana dua edin bebeğim dursun kanamam var
1melekannesi3858 eclin kullanıyorum evet ona rağmen kanamam oldu doktor bulaş şeklinde şuan problemm yok ama düşük tehliken var dedi
Aaayseeert 1melekannesi3858 canım bunu her kanaması olana söylüyorlar çünkü kanama düşük tehlikesi olduğunu gösterir ama kesin düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok sakin kal kendini üzmemeye çalış bol bol dinlen
1melekannesi3858 dilekmom6 valla genel olarak yatıyorum aslında zaten de olacağa fayda olmuyor gibi rabbim korusun inşallah evladımı sağlıkla kucağıma alırım inslalah
mirhas34 1melekannesi3858 Merhaba çok geçmiş olsun benimde 4 kaybım ver dış gebeliklerim ve düşüklerim şuan test yaptım pozitif ama 1 yıldır bekliyorum . Siz genetik test dışında başka test yaptırdınızmı
yagmurx 1melekannesi3858 yatın ve dinlenmeye bakın sakin olun ilacınızı kullanın herşeyin hayırlısı olsun
Aaayseeert 1melekannesi3858 bu süreçten geçen herkese rabbim bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip eder inşallah 🫶
1melekannesi3858 dchdch valla canım kahverengiye döndü şükür de cuma günü kalp atsiina gidecez işte duyarız inşallah ya