mervekalkann rabia7106 12. Hafta itibariyle nub ve omurga açısına göre ayırt edilebiliyor. Eğer benimki gibi kordonu araya alırsa daha geç öğrenebiliyorsunuz. Erkeklerde nub makas gibi oluyor tam organ oluşmamış oluyor kızda üç çizgi gibi oluyor.
rabia7106 dgngr 12 haftalıkken kıza benzetip daha sonra bana cıkıntı var demişti büyürse erkek demişti aklımı karıstırdı net bişey diyemem sonra dedi 16 haftada netleşir falan dedi
mervekalkann rabia7106 Benimki 5 ay sonra belli olduğu için çok araştırıyordum neye göre bakılıyor diye ayrıca bunlarla ilgili makaleler de var. Doktorlar da keza bu yorumlarda bulundu. Şuan 19+3 üz.
mervekalkann civcivinn_annesi ama o gördüğünüz şey nub değil bebeğin bacak başlangıcı ve popo birleşimi. Bebek bacağıyla nub u kapamış görünmüyor.
mervekalkann şundan bahsediyorum işaretlediğim şekilde. Bu bebek 12 haftalıkkenki ultrason görüntüsü.
civcivinn_annesi mervekalkann ya benimki de böyle makas görüntüsü var fotoğraf çekince belli olmuyor bildiğiniz makas görüntüsü var