Fizikcifizik ucbebelianne ben hacamat yaptiran biriydim gebelikten once. Boyle şeyler icinde gelen oluyordu. Hacamatta guzel birsey zaten.
1tucee ucbebelianne mutlaka sorun sonuca göre diyecek tabi inşallah diyete gerek olmaz ama yaptırın keşke yaptırmış biri olarak cevap verseydim ama malesef sizde dikkat ediyorsunuz ama bakalım ☺️
sedovichh Deri altına ışın lazer verildiği için yasak, diyor doktorlar ki lazer epilasyon yapanlarda kesinlikle yasak bebeğe çok zarar veriyor demişti özellikle gebe misiniz diye sormuştu bana gittiğim lazerci
zeynnpks ucbebelianne ben henüz 8 haftalık hamileyim yapsam da özel bölgeye son ay düşünüyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum
namkol1 papatyakokulugece Doktor musunuz? Çünkü kendi doktorum ev tipi lazer epilasyonunda yüz koltuk altı kol yapabileceğimi söyledi
papatyakokulugece namkol1 benimkide kesinlikle yasak dedi ev tipi dahil.üc doktora sordum üçü de aynı şeyi dedi ev tipi de yasak olmaz dedi
namkol1 papatyakokulugece Görüş ayrılıkları her doktorda her konuda var maalesef. Kesin bir dille konuşmamak gerekir. Herkes kendi doktoruna danışmalı
aydagull ucbebelianne Gebelikte lazer yapan olsa ve size bir şey olmadı dese yapacak mısınız? Yani bir şey olmamaktan kasıt nedir, mesela çocuk belli büyüme gösterdikten sonra da bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Demek istediğim şüpheli bir durum ise uzak durmak lazım naçizane
ucbebelianne aydagull yani şöyle tüm bölge için değil elbette, koltuk altı ve yarım bacaktan kastım. Çoğunluk önemli zararlı deniliyorsa elbette risk almam. Göbek ve ötesi için sıkıntı yok dense bile ben o riski almazdım. Sadece göbeğe uzak bölgeler için düşünmüştüm tabi vazgeçtim.
papatyakokulugece namkol1 ben sana dememisim niye atladıgını merak ediyorum doktor musunuz? Çünkü doktorum ev tipi lazer epilasyonunda yüz koltuk altı yapabilecegimi söylemişti demişsin bu kesin konuşmaktır.👍çünkü benimki yapamayacağımı söyledi:):)
namkol1 papatyakokulugece onlarda yasak ev salon farketmez Kesin konuşmak budur ben hiç biryerde kesin konuşmadım benim doktorum yapabilirsin dedi dedim. Kesinlikle yapılabilir vs demedim size. Herkese açık bir platformda yorum yazıyorsunuz cevap yazınca neden atladın oluyor ne saçma ya :) iyi geceler 😴 papatyakokulugece
badhomian koltuk altı ve diz altı yasak değil diye biliyorum genital ve göbek bölgesi yasak bende ev tipi lazer yapıyorum koltuk altı ve bacağa
ucbebelianne badhomian benim merak ettiğim de buydu zaten, göbekten uzak şu iki bölge için. henüz doktora gidemedim, vücut temizliği çok önemli iki de çocuğum var evde çok sıkıntılı olduğu için bir ihtimal düşündüm ama gitmedim 🤦🏽♀️
papatyakokulugece namkol1 tamam işte doktorun yapabilirsin demiş benimki demedi olmaz dedi üçü de hemde.kimin doktoru ne dediyse onu yapsın benim gibi olmaz diyen insanlarda olmuş sadece beni görmen garip geldi sadece her neyse iyi geceler 🤝