Zehrailly usarnameee Ben bu fotoğrafta pipiye çok benzetemedim sanki kordon gib geldi var mı başka fotoğraf 😊
Mavininbiri usarnameee Benim kızımın da öyleydi, şişlik oluyor gelişim aşamasında :) Bir daha ki kontrolde görünmez o şekilde, erkek olsa daha uzun, testisler falan görünürdü
melegim91 usarnameee 14.haftada pipi sanki daha sivri ve net görünür bence vajina da kabarık oluyormuş bu haftalarda doktor ne dedi
egeemomms zynp92 9+6 oldum canım perşembe günü gidicem inşallah 🥹 sen naptın nasılsın kaç haftalık oldun🐣
zynp92 egeemomms 10 haftadayiz bide bugün girdik daha bende pazartesi gidecegim inşallah biraz zorlu geçiyor benmki 🥲sende nasıl
egeemomms zynp92 bende pazartesiye almıştım dayanamadım perşembeye çektim 🥹 benimde öyle ya özellikle akşam bulantılarım çok fazla oluyor zaten kendimi yoracak hiç bi işte yapmıyorum tek yaptığım yemek bide oğlumla ilgilenmek🥲
zynp92 egeemomms ayy sende mi bende aynı özellikle akşam ölüyorum ilaç kullanıyorum ama boş bende aynı şekilde halsizlikten iş yapacak gücüm kalmıyor sadece oğlumla ilgilenebiliyorum 🥲
zynp92 egeemomms bu kadar ben olmazasin 😅😅😅bende salı gününe almıştım mecbur ileri tarihe almak zorunda kaldım heyecandan meraktan ölüyorum ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi geçiyor gönlünden
egeemomms zynp92 Allah bütün hamişlere kolaylık versin ilk gebeliğim her anlamda çok kolay geçmişti bu biraz zorluyor beni 🥹