meltemerennn Kızlar perşembe günü doğumum var mama ile de beslemek istiyorum ek olarak bebeğim biraz zayıf çünkü zaten Sezeryan olacağım süt hemen gelmez mama önerir misiniz
tbaglr meltemerennn ben hip vermiştim ama gaz yapıyor sab simplex ile kombolarsan hip iyi bir mama ama en doğrusunu çocuk doktoru zaten soylecektir sütun illaki gelir ve yeni doğan bebeğin midesi 1 çay kaşığı kadar sütun o kadar illaki gelir 🫂🫂🤍🤍
Gokturkmom_ meltemerennn böyle bişeye gerek yok kendi kendinize mama başlamayın.Sütünüz gelmez vs o zaman olur ama durduk yere gerek yok bence
erikarpuz meltemerennn benim bebeğim de zayıf doğdu ama sütüm geldi ve sadece sütümle ayda birer kilo aldı nerdeyse bence böyle düşünmeyin sütünüz yararsa hiç gerek yok mamaya falan
Hepimizinsorunlarivar13_ meltemerennn beyninize sütüm gelmezse diye kodlamayın her zaman olumlu sinyaller gönderin ki gerçek olsun mama almak yerine süt sağma pompası alım yanınıza son çare mamayı hastaneden istersiniz illaki verirler hastane yanlarında eczanede bulunuyor genelde