sevimlipandahii Busranur_mnts Kelebekkkk34 Çok sağolun kızlar peki sizde letu kullandınız mı daha önce
sevimlipandahii demirrleydi_ pcos var bende canım Eşimde sorun yok ilk defa yumurta takibi başlattık 🥺
demirrleydi_ sevimlipandahii hadi hayırlı olsun kuşum en kısa zamanda bebişini alırsın inşAllah kucağına müjdeli haberlerini alırız
sevimlipandahii eslem2121 Ayy sence olur mu Ben sanki ileriki zamanda olur diye hissediyorum ilk denemede tutmaz belki🫂💜😇
sevimlipandahii beautiful_ İşte çok tatlı çok sakin dinleyen bi kadndi açıkçası çok kanım ısındı inşallah bana vesile olurda bebişim olur 🥲🌸🧿
beautiful_ sevimlipandahii inşaAllah kuzum Rabb’im tez vakitte sağlıklı ve sıhhatli bir evlat nasip etsin sana 🌸
sevimlipandahii Busranur_mnts bana 5 gün kullan 2 gün sonra kontrole gidicem Klomende de mi 5 gün kullandın ilk başta
Yusra3445_65 sevimlipandahii adetliyken mi başlatı ben adetli değilim ama tedavi için gidebilirim iki oğlum var iki senedir gebe kalamadim
Yusra3445_65 sevimlipandahii ben ne zaman gitmeliyim adetime var daha acaba gitsem yarın öbür gün nasıl olur
sevimlipandahii Yusra3445_65 aslında ben randvuyu planlı almadım 17 Şubat’ta tee 15 gün önceden almıştım Şansa 15 Şubat’ta adet oldum tam 3 günüme denk geldi siz isterseniz bi görünün ama sizin durumunuz farklı sonuçta gebelik olmuş 2 defa
sym_yc sevimlipandahii maşaAllah her şey ne güzel de denk gelmiş en kısa sürede Allah nasip eder inşaAllah ramazan bereketiyle gelsin bebiş ile müjdelenirsin inşaAllah🥰
kurkmantosuzmadonna sevimlipandahii gelen güzel günlerin hürmetine. Güzel sonuçlansın inşallah canım.