pengumommy Doktora gittim arkadaşlar 11-15 haftada ikili test yaptırmam gerektiğini ama darıca da yaparlarmi bilmiyorum dedi bu test için normal kadın doğuma mi sıra almam gerekir. Büyük hastaneye gitmemi söylediler Farabi de acaba yaparlarmi ?
annekiz6141 pengumommy devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama ben mesela ozele gıdıyorum kadın doguma gittim muayene oldum ölçüleri vs alıp bebeğin kağıt doldurdu gittim onu kan vereceğim yere verdim kan verdim
gulluylmz pengumommy Bende Gebze’de oturuyorum abimin eşi farabiye gidiyordu yapılmıyo dediler. Bende özelde yaptırdım. Hastaneyi ararsan bilgi veriyolar. Fatih yapmıyo mesela sormuştum oraya.
derya5960 pengumommy devlette araştırma hastanesi varsa kadın doğuma gidiyorsunuz o dizi yönlendiriyor ordunda tarama testi dörtlü hepsine ordan takipli oluyorsunuz
pengumommy annekiz6141 benim ikiz gebelik olduğu için hep devlet takipli ol falan denildi özele pek güvenemiyorum doktor da perinotoloji yapsın dedi ama darıca da varmı bilmiyorum
pengumommy gulluylmz kadın doğuma gittim oda darıca da yapmaz büyük ihtimalle perinotoloji yapması gerekiyor deid şehir hastanesi randevu işi rpoblemli
gulluylmz pengumommy Onları da riskli gebelik diye şehir hastanesine yönlendirmişlerdi. Ama ben özelde yaptırmıştım öyle büyük bi ücret de ödemedim 2025de 1500 gibi bişey ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam