Mel0s Karadeniz61 bizde esim korunuoduk biraktik korunmayi snra 1 gun arayla beraber olduk 1 bucuk ay snra hamile kaldm duzenli olmadi lazm cnki vucut alismasi gerekiomus ben binyerde okumustm hemend hamile kaldm 5 yil esim korunmustu
Ezgib Karadeniz61 canim eşim sürekli il dışında ve hiç düzenimiz yok ve benim adetlerimde düzensiz yani yumurtlama falan hiç denk gelmedi 1.5 yillik evliyim 1 kere korunmadik hamile kaldim dicem o ki rabbim istediği zaman veriyor bence çocuk düşüncesi ile yapmadik birde aklini bosaltcan onu düşünmucen rabbim herkese yasatsin insallah
Maviyesil121212 Karadeniz61 3 ay olmadı. Sonrasında ovulasyon testi kullandım tek seferde oldu. Yumurtlama tarihi çok başka kişiden kişiye değişiyor. Ovulasyon testi alıp denemeni öneririm işe yarayacaktır. Bu arada doktorum 1 sene olmazsa gel demişti bilgin olsun
BurcuuA Karadeniz61 bikere denedik oldu 😁 10 aylık evliydik o zaman şimdi 1 hafta sonra 7 aylık hamile olucam
Snglfth Karadeniz61 amin inşallah teşekkür ederiz darısı sizin başınıza stres yapmayın inşallah en kısa zamanda sizede nasip olur 🤲🙏🏻
Karadeniz61 Semuss bana en yakın durumda sizsiniz.. Beklemek çok zor Allah sabır versin o konuda bize ☺️ Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻🧿